Hogyan ne legyen depressziós egy csávó akinek soha nem volt és nem is lehet barátnője?
Figyelt kérdés
Hiába minden nekem sosem lesz senkim sem...ha meg esetleg akarok még én vagyok a beképzelt szemétláda...mit gondol ez magáról. Egy nyomorúlt vagyok rossz génekkel..kész vége.2024. ápr. 9. 15:21
1/12 anonim válasza:
Amennyiben azt mondják rólad beképzelt szemétláda?
Azért az beszédes beképzelt szinonimái gőgös, felfuvalkodott, pöffeszkedő, fennhéjázó, dölyfös, pökhendi, önhitt, nagypofájú, önelégült, kivagyi, kevély, rátarti, hiú.
3/12 A kérdező kommentje:
Dehogy van...
2024. ápr. 9. 15:59
4/12 anonim válasza:
Nem te leszel a világtörténelemben az első férfi, aki magányban hal meg, ne aggódj.
Üdv:
36/Még érintetlen F
5/12 A kérdező kommentje:
4-es nagy vigasz...
2024. ápr. 9. 16:14
6/12 anonim válasza:
Mi az, hogy nem is lehet? Élsz, mozogsz, tessék próbálkozni!
7/12 A kérdező kommentje:
Egy ilyen nyomoréknak sosem lesz....
2024. ápr. 9. 16:40
8/12 anonim válasza:
miért,pontosan mi a baj veled? külsőddel/belsőddel van bajod?
akkor mondok neked valamit. Legjobb barátnőm párja ajakhasadással született(ha nem tudod milyen, nézz utána, hát nem a legszebb látvány). És 2 éve együtt vannak, minden működik köztük látszatra és barátnőm is sokat mesél róla, kis viták kivételével minden jó, mert barátnőmet nem a fiú külseje, hanem a belseje annyira megfogta hogy nem tudná más mellett elképzelni
9/12 anonim válasza:
Ilyen mentalitással, valóban nem fogsz becsajozni.
10/12 anonim válasza:
"Hogyan ne legyen depressziós" miért ne lehetnél depressziós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!