Ennyi erővel azt is megmondhatnád, hogy törölje a számod és nem érdekel az ajánlata ezért ne keressen újra. Attól nem lesz valaki szemét, ha kéretlen hívásokat elutasít.
A szándékos szívatás inkább az. Nem biztos, hogy annyira hatásos, mert akinek ez a munkája már megvan a rutinja ahhoz, hogy leszarja és megy a következő hívásra.
júl. 23. 14:50
3/16 anonim válasza:
Én mindig azt mondom, hogy köszönöm szépen, de én erre nem érek rá és utána nem is hív. Amúgy meg mit érdekel, hogy itt vadidegen emberek szemétnek tartanak vagy sem? Ezt magaddal kell megbeszélned...
júl. 23. 14:54
4/16 anonim válasza:
Általában akkor mondja tovább a magáét, önmagában ez nem elég.
Én régen megmondtam hogy bocs nem érdekel, majd egyből kinyomtam és tiltottam a számot.
Most már egyszerűen nem veszem fel. Rákeresek a számra, ha látom hogy marketing akkor tiltom.
júl. 23. 14:56
5/16 anonim válasza:
Szerintem le se szarja, de gerincesebb megmondani, hogy nem érdekel.
júl. 23. 14:59
6/16 anonim válasza:
Egy ideig én is ezt csinàltam. Majd úgy voltam vele hogy taplósàg, őszinte leszek. Abból se értettek. Màra csak felveszem a telefont. Ha úgy szól bele hogy tudom hogy ügynök, akkor csak leteszem valahova és hallgatom míg meg nem unja. Ha épp BKV-zok akkor zsebre is teszem vagy be a tàskàba.
Ha tízszer nem kértem mindet hogy töröljenek az adatbàzisból akkor egyszer se. Elegem van, nem érdekel màr.
júl. 23. 15:21
7/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez közvélemény kutató volt. Azt azt kellett volna mondanom hogy az én véleményem nem mérvadó.
júl. 23. 15:30
8/16 anonim válasza:
Pont attól lenne mérvadó, hogy reprezentatívan mindenki válaszol (ha belefér neki az a pár perc). Ha csak a droidok mondják vissza amit hallani akarnak, jó hogy tarol a propaganda. A konzultáció ezért is fals, mert ha normálisan mindenki visszaküldené (a te pénzedből csinálták akkor is, ha kidobod), és a többség átbillentené az alákérdezéseket arra amit róla gondol, akkor rögtön nem lehetne "az emberek 99%-a ezt akarja" plakátkampányt indítani vele.
júl. 23. 15:50
9/16 anonim válasza:
volt mikor kifejezetten meg sem mondta ki, hanem azt kérdezte van-e időm meghallgatni vagy ilyesmi. akkor annyit kérdeztem hogy marketing megkeresés? mondta igen, én mondom köszönöm nem érdekel, vagy nem szeretnék a felmérésben részt venni ha azzal jönne (meg sem kérdezik, automatice úgy állnak hozzá hogyha felvetted akkor válaszolsz majd nekik) majd egy határozott elköszönés után rakom is le. marketingessel nem szabad leállni bizonytalankodni mert külön betanulják milyen korosztálynak mit mondjanak ha adsz nekik rá lehetőséget
júl. 23. 17:19
10/16 anonim válasza:
Amint rájövök, hogy ügynök/közvéleménykutató vagy akármi, a szavába vágva mondom, hogy viszhall és rárakom a telefont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!