Miért mániájuk a lányoknak farzsebbe rakni a telefont?
Manapság minden kis p1csa a farzsebében hordja a telefont, ami legtöbbször nagyon feltűnően kiáll, szóval sima lopható préda a telefon bármilyen zsebtolvajnak, emellett sokkal könnyebb kiejteni, ráülni stb.
Miért terjedt ez el és miért nincs ennyi eszük? Miért nem lehet normálisan táskába vagy oldalzsebbe rakni. Buta tinidivat ez is?
Van olyan táskám amin van oldalzseb, semmit nem tartok az oldalzsebben ami értékesebb egy 10-es csomag zsepinél, mert kiesik/kilopják.
Rendben, ha neked nincs rá soha szükséged, akkor te pakold be a táskádba, de azért igazán engedélyezhetnéd mások számára, hogy másképp éljenek mint te, pláne ha ezzel neked nem ártanak. Vagy fájdalmat okozok neked azzal, hogy a zsebemben a teló hogy tudjak térképet csekkolni, megnézni hol jár a vonatom, fizetni, zenét keresni, stb? Ártok neked ezzel?
#32 mint írtam: "nekem teljesen mindegy, ki hogy csinálja, nekem tökéletes az, ahogy nekem van".
Az azért nekem ellentmondásos, hogy egy táska cipzáros oldalzsebébe max papírzsepiket raknál, bérlet tokot nem, az meg teljesen oké, hogy a farzsebedből félig kikandikál a több tízezer forintos mobiltelefonod 😀 de nyugodtan, én engedélyezem 🫡
A farzsebemre rálóg a ruhám és/vagy a hátizsákom, plusz érzem is ha valaki piszkálja. A táskámat nem takarja semmi és nem is érzem. Semmi ellentmondás nincs ebben.
(Bérlet tokot mondjuk sehova nem rakok, mint említettem, telefonon van a bérletem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!