Miért mániájuk a lányoknak farzsebbe rakni a telefont?
Manapság minden kis p1csa a farzsebében hordja a telefont, ami legtöbbször nagyon feltűnően kiáll, szóval sima lopható préda a telefon bármilyen zsebtolvajnak, emellett sokkal könnyebb kiejteni, ráülni stb.
Miért terjedt ez el és miért nincs ennyi eszük? Miért nem lehet normálisan táskába vagy oldalzsebbe rakni. Buta tinidivat ez is?
Messze vagyok attól, hogy "kis p1csa" legyek, tini sem most voltam, eszem is helyén van, mégis előfordul, hogy farzsebben van a telefonom.
Például, ha kéznél kell, hogy legyen, de ott mégis útban van. Táskából sem mindig egyszerű, gyors előhalászni. A többi nadrágzsebnek meg sokszor a mérete sem stimmel, ha pedig mégis, akkor nem komfortos úgy mozogni, hogy közben ott a telefon.
Pl mert nem akarom folyton levenni a táskám és kotorászni, ahányszor kell a telefon.
Mondjuk mikor metróból felfele kérnek bérletet, és így is egymáson esnek át az emberek, akkor szép lenne leállni percekre rámolni…
Pedig a férfiaknak is van mit táskában tartani: boxer, kés, csavarhúzó, gázspry a pénztárcán bankkártyán igazolványokon telefonon kívül.
Vagy igazolványokat nem kell a férfiaknak magunkal hordaniuk?
Rendben, de ez csak egyetlen példa volt a rengetegből. Az emberek többsége nem csak bérlet miatt használja a telefonját, ezt csak azért hoztam fel mert ott pl még másokat is feltartanál ha nem a zsebedben lenne.
Amúgy akkor meg a papír bérletet kéne kotorászni a táska mélyéről, szóval tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!