Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mániájuk a lányoknak...

Miért mániájuk a lányoknak farzsebbe rakni a telefont?

Figyelt kérdés

Manapság minden kis p1csa a farzsebében hordja a telefont, ami legtöbbször nagyon feltűnően kiáll, szóval sima lopható préda a telefon bármilyen zsebtolvajnak, emellett sokkal könnyebb kiejteni, ráülni stb.

Miért terjedt ez el és miért nincs ennyi eszük? Miért nem lehet normálisan táskába vagy oldalzsebbe rakni. Buta tinidivat ez is?

júl. 19. 11:36
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
A ruha szabása és mai telefon méretek mellett simán benne van, hogy nem tudnának leülni az első zsebbe rakott telefonnal, lehet bele sem férne és ott is kilóg a fele. A jelzőket és minősítést nem igazán értem, enélkül is meg lehetett volna kérdezni és kevésbé tűnik kötekedésnek.
júl. 19. 11:43
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Táskából több idő elővenni, nekem pl nincs kedvem folyton levenni a táskám, kinyitni, előkutatni belőle a telefonom, használni, majd elrakni, becsukni a táskát, visszavenni és menni tovább. Sokkal gyorsabb a zsebemből elővenni.

Oldalzseb meg eleve a legtöbb nadrágon nincs, vagy ha van akkor oda is max félig fér be a telefon, és ráadásul kényelmetlenebb is ott tartani.

A kérdés stílusát meg nem tudom hova tenni, mit ártanak neked vadidegenek azzal hogy hol tárolják a telefont?

júl. 19. 11:48
 3/35 anonim ***** válasza:
92%

Oldalzsebbe? Egy mai átlagos 5,5-6"-os telefont? Hol élsz te, ember??

Én is mindig farzsebbe rakom, pedig 35 éves férfi vagyok.

júl. 19. 11:48
 4/35 anonim ***** válasza:
94%
Az oldalzsebbe nem fér bele a női nadrágok kretén szabása miatt. A táskába meg akkor rakom, ha egy darabig nem fogom elővenni. Ha fotózgatok, vagy csetelek, vagy buszra szállnék, akkor kéznél kell, hogy legyen, azaz megy a farzsebbe addig.
júl. 19. 11:49
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja, négyes vagyok, tinidivatnak nem hinném, 43 múltam :D
júl. 19. 11:49
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

Minap én is a farzsebembe raktam, mert nem vittem táskát magammal.

51 éves férfi vagyok.

A környék, amerre jártam, csendes kertvárosi övezet, senki nem lopta volna ki a zsebemből.

júl. 19. 11:51
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert onnét gyorsabban elő lehet kapni. Én is odateszem, ha keznél akarom tudni, pedig nem is lány vagyok. :D
júl. 19. 11:52
 8/35 Metionin ***** válasza:
96%
Mert a mostani női gatyákra nem raknak rendes oldalzsebet. Annak is örüljünk, ha a farzseb igazi és nem csak egy kamu varrás meg cipzár.
júl. 19. 11:54
 9/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
júl. 19. 11:55
 10/35 anonim ***** válasza:
Hát hova máshova dugja?
júl. 19. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!