Miért mániájuk a lányoknak farzsebbe rakni a telefont?
Manapság minden kis p1csa a farzsebében hordja a telefont, ami legtöbbször nagyon feltűnően kiáll, szóval sima lopható préda a telefon bármilyen zsebtolvajnak, emellett sokkal könnyebb kiejteni, ráülni stb.
Miért terjedt ez el és miért nincs ennyi eszük? Miért nem lehet normálisan táskába vagy oldalzsebbe rakni. Buta tinidivat ez is?
Táskából több idő elővenni, nekem pl nincs kedvem folyton levenni a táskám, kinyitni, előkutatni belőle a telefonom, használni, majd elrakni, becsukni a táskát, visszavenni és menni tovább. Sokkal gyorsabb a zsebemből elővenni.
Oldalzseb meg eleve a legtöbb nadrágon nincs, vagy ha van akkor oda is max félig fér be a telefon, és ráadásul kényelmetlenebb is ott tartani.
A kérdés stílusát meg nem tudom hova tenni, mit ártanak neked vadidegenek azzal hogy hol tárolják a telefont?
Oldalzsebbe? Egy mai átlagos 5,5-6"-os telefont? Hol élsz te, ember??
Én is mindig farzsebbe rakom, pedig 35 éves férfi vagyok.
Minap én is a farzsebembe raktam, mert nem vittem táskát magammal.
51 éves férfi vagyok.
A környék, amerre jártam, csendes kertvárosi övezet, senki nem lopta volna ki a zsebemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!