Egy csoporttalálkozóra megyek nemsokára egyedül, hogy tudnék hozzám hasonlóan csendesebb emberekkel összebarátkozni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi évtizedet ha nézem, akiknél rávettem magam, hogy próbáljak feléjük nyitni, azok nem értékelték, aki pedig odajött hozzám, határozottabb,a katonás jelző illik rá leginkább, (már nem először ilyen típus talált meg,) de legutóbb helyileg máshová,túl messze került tőlem, ezért megszakadt a barátság-ismeretség. Most jó lenne egy hozzám illő típust, csendesebbet "bevonzani", de az ilyen típus fog nyitni felém? Katonás típus illik hozzám jobban? Azt sem bánnám, csak a távolság ne legyen túl sok. Ügyetlennek érzem magam barátkozásban, nem szoktam "magamra ölteni" a mosolyomat, biztos ez az egyik oka. Keveset beszélek, és nem elég határozottan általában. Hogy hozzam magam belülről kicsit jobban formába? Mit tanácsoltok? Mi a véleményetek?júl. 18. 22:38
1/3 anonim válasza:
Nem baj ,ha hstarozatlan vagy.
2-3 mondatnsl ne beszelj tobbet es figyeld ,hogy bele akar-e kerdezni, hagyd megszolalni vagy kerdezz tole te,h o is beszeljen. Ha keveset beszelsz ,kerdezz. Ha nem tudsz mirol beszelni,kerdezz.
Mosolygasra nincs szukseg baratkozasnal.
2/3 anonim válasza:
De örülnék egy ilyen barátnak itt Bpesten. Már csak azért is,mert bennem is van katonás vonás, annak idején nagyon szerettem a sereget,még továbbszolgáló is voltam.
Csendesebb is vagyok, de éppen ezért hasonló barátnak nagyon örülnék.
F / Bp
3/3 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm!
#2 Én jelenleg Bp-n és vidéken vagyok felváltva, de a vidéki hely, nyugisabb életforma a célom.
júl. 19. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!