Szerintetek miért van, hogy a Facebook Marketplace-en a nők pózolva árulnak olcsó ruhadarabokat? Magukat akarják eladni, vagy a ruhát?
20, ugyanerre gondoltam amúgy, de ezek szerint nekik nem megy az elképzelés.
De azt sem értem, aki leírja, hogy mit tudom én, M-es méret jó a 165 cm/58 kilóra. Mert nem minden 165 centis, 58 kilós nő egyforma. Ki fenékben erős, ki hasban, ki mellben...
Nem is tudtam, hogy a Marketplace az új társkereső?...
Felteszem már magam egy otthonkában. Ezeöccá.
Nagyon el vagy tévedve, kérdező, és provokatív a kérdés. Növelheti az eladást, jobban megmutatja magát a ruha, ha élő személyen van, és nem szőnyegen vagy fogason lefotózva. Ennyi. A kanos pasikkal viszont adódik azért gond, sajnos közülük nem kevesen társkeresőnek nézik, szexpartner keresésére használják, vagy különböző fétiseket szeretnének kiélni. Egy időben árultam én is (már jó ideje csak vásárolok), felraktam pl. fürdőbugyikat is, amiket rendeltem, de nem lettek jók (nem is magamon fotózva), többször kaptam olyan ajánlatot, hogy fizetne többet is, de hordjam pár napot/élvezzek bele. Nem mentem bele, eladni szerettem volna tisztán, nem fétiseket kielégíteni. Szóval, hagyjuk már megint a nők ekézését, meg hogy ki akarnák fogni a Jákob Zolit a Vinteden, Marketplace-en:-)
20-as: Szép számmal van mondjuk olyan is, aki stílusváltás miatt adja el, vagy impulzív vásárlás volt, és otthon már mégse tetszik annyira a frissen vett ruha, vagy rájön, hogy nincs rá szüksége, van 5 másik olyasmi szoknyája… Én szeretem, ha látok képet felvéve, de kérni illetlenség, akár jó méretileg az eladóra, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!