Szerintetek miért van, hogy a Facebook Marketplace-en a nők pózolva árulnak olcsó ruhadarabokat? Magukat akarják eladni, vagy a ruhát?
#5:
Te is csak ennyit érsz ezzel a hímsovi dumáddal: 🖕
Szerintem sokat képzelsz bele. Vinteden, gardróbcserén is ezt csinálják. Filléres szarokban pózolgatnak, aki meg márkás cuccokat hirdet az letojja hogy megmutassa hogy áll felvéve. Annyira nem pörög rá az eladásra,mintha az élete múlna rajta.
Az ilyen olcsó cuccokat hirdetőknek meg sokat számít 500 forint is gondolom. Mindent megtesznek, hogy hamar eladják a cuccaikat.
Azok a pénzes pasik a Tinderen vadásznak, nem a facebook marketen..
Csak olyan lúzerek "csemegéztek" ott nyálukat csorgatva, mint én. És tényleg csinosak. De sokat tanultam a női ruhák rejtelmeiről, női márkákról, szabásmintákról. Már tudom mi az a blézer, sőt a különböző színárnyalatokat is megtanultam. 😎
Szerinted pénzes pasik a Marketplaceen keresnek feleséget?
Verd ki gyorsan, hogy élvezd a post nut clarityt.
Én bonprix csopiban vagyok fenn, és múltkor direkt kérték (nők), hogy ha lehet, felpróbálva is mutassák meg az eladók (más nők) a ruhát, hogy látszon az esése, a hossza.
Tök nyugiban elvannak ott a nők, aztán jön egy hormontúltengéses faszi, aki mindehol szexet lát. Egyél egy Snickerst.
19
Mondjuk ez elég hülye kérés. A legtöbben méretprobléma miatt adják el a cuccaikat. Nyilván ilyen esetben nem fog előnyösen kinézni az eladón. Nekem elég sokszor értetlenkednek vinteden, hogy miért nem küldök felvéve képet. Nem értik meg, hogy nem jó rám a ruha. Ha jó lenne, nem akarnám eladni. Pl mellben kicsi a kabát, szorít. Minek küldjek így képet?
Ha meg el is küldöm, nem fog neki kelleni mert nem néz ki jól (rajtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!