Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért van, hogy a...

Szerintetek miért van, hogy a Facebook Marketplace-en a nők pózolva árulnak olcsó ruhadarabokat? Magukat akarják eladni, vagy a ruhát?

Figyelt kérdés
Értme, hogy meg akarják mutatni, hogy alakon hogyan áll, de tényleg 3000 forintos felsőket meg egyéb női ruhadarobokat kell nekik árulni? Az amúgy nem rosszul kinéző nőknek? Nincsen olyan érzésetek, hogy néhányan, nem mondom, hogy mindegyik, csak arra vár, hogy valami szimpatikus, és persze pénzes pasi, rájuk írjon?

júl. 18. 12:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%
..... kéne egy külön női marketplace :/
júl. 18. 13:57
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Attól, hogy mosol még volt előtte más emberen. Marketplacesek is az igényesebbek kimossák eladás előtt. De ha mégsem, te is meg tudod ezt tenni otthon a szuper jó mosógépeddel 😁
júl. 18. 13:57
 13/25 anonim ***** válasza:
34%
8, sajnos azt nem tudom elkerülni, ebben igazad van. Ettől függetlenül undorodom tőle. Hiába van kimosva. 🤮🤮🤢
júl. 18. 13:58
 14/25 anonim ***** válasza:

#5:

Te is csak ennyit érsz ezzel a hímsovi dumáddal: 🖕

júl. 18. 14:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
13, akkor párodnak/partnerednek is csak olyat válassz, aki nem volt előtted mással, mert az is tök undorító, hogy mással csinálta előtted. Kinek kéne más használt pasija/csaja?!
júl. 18. 15:14
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem sokat képzelsz bele. Vinteden, gardróbcserén is ezt csinálják. Filléres szarokban pózolgatnak, aki meg márkás cuccokat hirdet az letojja hogy megmutassa hogy áll felvéve. Annyira nem pörög rá az eladásra,mintha az élete múlna rajta.

Az ilyen olcsó cuccokat hirdetőknek meg sokat számít 500 forint is gondolom. Mindent megtesznek, hogy hamar eladják a cuccaikat.

júl. 18. 15:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Azok a pénzes pasik a Tinderen vadásznak, nem a facebook marketen..

Csak olyan lúzerek "csemegéztek" ott nyálukat csorgatva, mint én. És tényleg csinosak. De sokat tanultam a női ruhák rejtelmeiről, női márkákról, szabásmintákról. Már tudom mi az a blézer, sőt a különböző színárnyalatokat is megtanultam. 😎

júl. 18. 15:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Ami feltűnt, hogy azért vannak, akik arcukat nem mutatják. Szerintem meg, akik az arcukat mutatják, azok inkább pasit fognának, mert gondolom, hogy ha férfi vagy, neked sem tetszene, hogy a párod, csajod, barátnőd egy ruha eladása miatt úgy pózol, mintha ez felhívás lenne egy keringőre.
júl. 18. 16:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted pénzes pasik a Marketplaceen keresnek feleséget?

Verd ki gyorsan, hogy élvezd a post nut clarityt.

Én bonprix csopiban vagyok fenn, és múltkor direkt kérték (nők), hogy ha lehet, felpróbálva is mutassák meg az eladók (más nők) a ruhát, hogy látszon az esése, a hossza.

Tök nyugiban elvannak ott a nők, aztán jön egy hormontúltengéses faszi, aki mindehol szexet lát. Egyél egy Snickerst.

júl. 18. 17:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

19

Mondjuk ez elég hülye kérés. A legtöbben méretprobléma miatt adják el a cuccaikat. Nyilván ilyen esetben nem fog előnyösen kinézni az eladón. Nekem elég sokszor értetlenkednek vinteden, hogy miért nem küldök felvéve képet. Nem értik meg, hogy nem jó rám a ruha. Ha jó lenne, nem akarnám eladni. Pl mellben kicsi a kabát, szorít. Minek küldjek így képet?

Ha meg el is küldöm, nem fog neki kelleni mert nem néz ki jól (rajtam).

júl. 18. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!