Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Marketplace-en miért csinálják...

Marketplace-en miért csinálják ezt viszonylag sokan?

Figyelt kérdés

Hirdetnek egy terméket, de semmit nem reagálnak a megkeresésre, el sem olvassák. Most pl sárgabarackot hirdetőknek írtam, tehát nem az van, hogy már eladta. Diót, mézet hirdetővel is jártam így.

Ha pl egy biciklit hirdet, azt még megértem, már eladta és

annyit nem foglalkozik vele a primitív, hogy levegye, vagy visszaírjon, hogy nincs meg.

jún. 30. 05:24
 1/8 anonim ***** válasza:
En max akkor csinalok ilyet ha nem szimpatikus cigany ir.
jún. 30. 07:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gyümölcsöt meg egyéb terményt árulók általában kiírják a telefonszámot, mert nem nézik egész nap a facebookot, oda csak kiírják a hirdetést, és kész, amúgy dolgoznak ott, ahonnan a gyümölcs is jön.
jún. 30. 08:11
 3/8 A kérdező kommentje:

2-es!

Nem írta ki egyik sem, olyankor természetesen azon keresem.

jún. 30. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Feladják a hirdetést aztan nem nézik az oldalt fel se mennek.
jún. 30. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg a hirdetőben van a hiba, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a FB/Messenger mostanában nagyon érdekes hibákat képes produkálni. Családon belül is észrevesszük, hogy a küldőnek kijelzi, hogy elment az üzenet, sőt, ő úgy látja, hogy kézbesítve is van, de a fogadónak nem jelez ki semmit sem. És ez csak egy a sok gondból.

Aztán az is lehet, hogy a gyümölcsösben van, vagy már a gyümölcsöket rendezi és nem nézi állandóan a telefont.

jún. 30. 11:47
 6/8 A kérdező kommentje:

5-ös!

3 napja írtam háromnak. Egyik írt vissza ma. Ha ott hirdet, akkor miért nem nézi meg legalább esténként?

jún. 30. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet benne nemtörődömség, de azt sem tartom kizártnak, hogy közben elfogyott egy adag gyümölcs, és addig nem ír, míg be nem érkezik az újabb adag hozzájuk oda, ahol meg is lehet venni. Bár még így is illene valamit írni, mondjuk "x nap türelmet kérnék". (#5 voltam)
jún. 30. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokszor van az, hogy egyszerre meghirdetik 20 helyen, és ha valahol jobban megy, tojnak a többi platformra.
júl. 1. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!