Szerintetek a nők átlagban értékesebbek mint a férfiak?
Figyelt kérdés
A nők szülik a gyereket, és sokkal kevesebb gyerekük lehet mint a férfiaknak ami hatalmas értéket ad a nőknek. Ezt leszámítva a nő a szebbik nem, és a bűnözésben, rablás, gyilkosság, agresszióban is toronymagasan a férfiak vezetnek.júl. 15. 16:17
41/47 anonim válasza:
Sötét lehet a fejedben, ha még nem hallottál női miniszterelnökökről, feltalálókról, tudósokról, és mindenféle területen számos nő van.
Persze nem minden nő vezető, vannak bűnözők is, ahogyan a férfiak körében is van mindenféle, úgy létezik mindenféle nő.
42/47 A kérdező kommentje:
#41 Szerintem ezzel bebizonyítottad hogy a nők titokban gyűlölik a férfiakat, csak megjátszátok hogy nem, mert a férfi azért hasznos is lehet a nőknek. Ezért próbáljátok bemagyarázni a férfiaknak hogy nekik "jobb" mint a nőknek. Ügyes taktika.
júl. 19. 14:36
43/47 anonim válasza:
Nekem az anyám és a férjem az értékes, mindenki mást leszarok. Így elmondhatom, hogy a két nem 50-50%-ban értékes nekem.
44/47 A kérdező kommentje:
A férjed csak azért értékes mert hasznod van belőle, jó az ágyban, és hasonlók.
júl. 19. 16:24
45/47 anonim válasza:
Ezer éve nem szexelünk, hasznom pláne nincs belőle :D
46/47 anonim válasza:
Én a magam részéről nagyon szeretném megérteni azokat a nőket, akik itt férfi uralomról, nőket elnyomásról, nőt bántalmazásról beszélnek, úgyhogy kezdhetnétek azzal, hogy elmondjátok melyik közel keleti országból jöttetek, vagy melyik közel keleti országban éltek. Utána jöhet minden más.
47/47 anonim válasza:
41-es vagyok , férfi, szeretem, tisztelem, becsülöm a nőket. Miért képzeled, hogy nő vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!