Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a nők átlagban...

Szerintetek a nők átlagban értékesebbek mint a férfiak?

Figyelt kérdés
A nők szülik a gyereket, és sokkal kevesebb gyerekük lehet mint a férfiaknak ami hatalmas értéket ad a nőknek. Ezt leszámítva a nő a szebbik nem, és a bűnözésben, rablás, gyilkosság, agresszióban is toronymagasan a férfiak vezetnek.

júl. 15. 16:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Sötét lehet a fejedben, ha még nem hallottál női miniszterelnökökről, feltalálókról, tudósokról, és mindenféle területen számos nő van.

Persze nem minden nő vezető, vannak bűnözők is, ahogyan a férfiak körében is van mindenféle, úgy létezik mindenféle nő.

júl. 19. 11:05
 42/47 A kérdező kommentje:
#41 Szerintem ezzel bebizonyítottad hogy a nők titokban gyűlölik a férfiakat, csak megjátszátok hogy nem, mert a férfi azért hasznos is lehet a nőknek. Ezért próbáljátok bemagyarázni a férfiaknak hogy nekik "jobb" mint a nőknek. Ügyes taktika.
júl. 19. 14:36
 43/47 anonim ***** válasza:
Nekem az anyám és a férjem az értékes, mindenki mást leszarok. Így elmondhatom, hogy a két nem 50-50%-ban értékes nekem.
júl. 19. 16:18
 44/47 A kérdező kommentje:
A férjed csak azért értékes mert hasznod van belőle, jó az ágyban, és hasonlók.
júl. 19. 16:24
 45/47 anonim ***** válasza:
Ezer éve nem szexelünk, hasznom pláne nincs belőle :D
júl. 19. 16:26
 46/47 anonim ***** válasza:
Én a magam részéről nagyon szeretném megérteni azokat a nőket, akik itt férfi uralomról, nőket elnyomásról, nőt bántalmazásról beszélnek, úgyhogy kezdhetnétek azzal, hogy elmondjátok melyik közel keleti országból jöttetek, vagy melyik közel keleti országban éltek. Utána jöhet minden más.
júl. 19. 17:35
 47/47 anonim ***** válasza:
41-es vagyok , férfi, szeretem, tisztelem, becsülöm a nőket. Miért képzeled, hogy nő vagyok?
júl. 20. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!