Szerintetek a nők átlagban értékesebbek mint a férfiak?
Ha a piaci értéket nézed akkor elég torz lehet a kép. Ha a földön mondjuk élne 50 férfi, és 5 kövér, igénytelen idősebb nő, akkor iszonyú magas lenne a piaci értekük.
A nők is tudnak elég durva dolgokat csinálni, de mivel gyengébbik nem, ezért pszichologiailag végzik ezeket, amik nem annyira mérhetőek.
Az erőszakos férfiakat pedig elkülöníteném rasszokra. Egyes rasszok elég brutál magasra felviszik a számokat. Amerikában például feketék azok, akik a bűnözés többségét elkövetik. (Láttam egy statisztikát, amiben ha a feketék nem lennének, akkor az átlagos IQ 10-el nőne Amerikában.)
Nekem például azok az emberek (nem nemek) értékesebbek, akik több jót tesznek a világgal, ami persze nem mérhető.
"A férfiak szokták feláldozni az életüket a nőkért ha lövöldözés van. A férfi csak erre jó."
Csak? Konkrétan egy hősies tettet degradálsz le.
Ha egy erőszaktevő betör a házba, és rendőrt hívsz, akkor hirtelen örülni fogsz neki hogy egy férfi áll oda és nem egy nő.
"Viszont az eroszaktevo is ferfi, aki meg a total ertektelen, sot karos, igy mondhatni kiutik egymas erteket. Ez kb pont olyan mikor mondjak hogy a ferfiak megvedik a nőket. Na de kitol vedik meg? Hat a tobbi ferfitol"
Az ilyen szintű férfi gyűlölettel már nem lehet mit kezdeni. Menj pszichológushoz ezzel, dolgozd fel a csalódásaid.
26. De most miert faj az igazsag? Az erőszakos bunozok nagyresze ferfi, ez teny. Nem tul jellemzo, hogy nők megtamadnak nőket az utcan eroszak v mas allantas szandekbol. Pl ha ejjel sotetben megyek haza es egy masik nő jön mögöttem az nem zavar. De ha egy ferfi v ne adj isten kettő is egyutt, mar mindjart rossz erzesem van es azt akarom h elottem menjenek. Es hidd el nem csak en erzek igy.
Dehogy vagyok ferfigyulolo, a korulottem levo normalisakat szeretem. Ismerkedni, ugymond pasizni is szeretek. De ami teny, az teny.
"De most miert faj az igazsag?"
Nekem nem fáj semmi, ez a te igazságod, nem valami objektív igazság... :D A te "logikád" alapján a nőkre ugyanez ráültethető.
Pasizgassál akkor csak.
Igen ez egy hősies tett, ha a férfi a nő elé ugrik mint védőpajzs, de ez azt bizonyítja hogy a nő az értékesebb, mert mindíg az értékesebb személyt kell védeni.
Az pedig hogy az ember biztonságban érzi magát ha nő jön mögötte, de veszélyben ha férfi, az mindent elmond, és a férfiakra nézve negatív értelemben, a nőkre pedig pozitív.
Tutkos gyilkosságnál ha nő az elkövető, először a férfi lesz a gyanusított, és nem a csinos lányka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!