Strandokon le szoktatok zuhanyozni? Ha igen fürdőruhában, vagy nélküle? Kort és nemet is írj!
Figyelt kérdés
strand, zuhanyzó2024. júl. 14. 16:09
11/36 anonim válasza:
Szoktam igen,fürdőgatya nélkül a zuhanyzóban
12/36 anonim válasza:
Le szoktam mielőtt bemegyek a vízbe azzal a medence széli zuhanyzóval ami ott van minden medence szélén.
Fürdőgatyában természetesen.
23/F
13/36 anonim válasza:
Medencehasználat előtt igen, utána viszont változó, de általában inkább otthon a nap végén, vagy a szálláson.
14/36 anonim válasza:
Persze, hiszen több ember is áztatja magát abban a vízben, amiben amúgy is van vegyszer (klór), és így lezuhanyozni. (F)
15/36 anonim válasza:
Igen, meztelenül. Jó sokáig szoktam zuhanyozni. Szeretem mutogatni magam, ha a szembelévő fülkében vannak. Szeretem illegetni magamat, néha behajolok, hogy a szembelévő bácsinak legyen egy jó napja. 🙂🙂 Utána meg jól lassan törülközöm meg. Párom szerint tökéletes seggem van, sokat nyomatjuk análisba, altesti örömök végett. Ő nekem. Egy 22 éves passzív meleg srác.
16/36 anonim válasza:
Uszodában igen, hajat is mosok. Sima strand után csak vízzel, aztán otthon rendes zuhanyzás.
37/N
18/36 anonim válasza:
Kötelező lenne mielőtt bemész a vízbe, ezt sokan nem tudják.
Lemosod az izzadtságot meg minden egyebet ami bekerülne a vízbe.
19/36 anonim válasza:
csak a s.ggem lukát öblögetem ki bőven.
50/F
20/36 anonim válasza:
Nem jellemző, de pl termálban, ahol sok az öreg, ott lemosom magamról őket 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!