Strandokon le szoktatok zuhanyozni? Ha igen fürdőruhában, vagy nélküle? Kort és nemet is írj!
Figyelt kérdés
strand, zuhanyzó2024. júl. 14. 16:09
21/36 anonim válasza:
A medence elé kitett kültéri zuhanyban igen, mert az kötelező. De ott nyilván fürdőruhában. Utolsó kijövetkor szinten, mert utána még száradok, nem akarom a klóros érzést a bőrömön a szállásra/haza jutásig. Utána otthon, szálláson normális zuhany
22/36 anonim válasza:
Ha sós tengernél vagyok, akkor ahányszor kijövök a vízből, leveretem magamról a sós vizet nagyjából. Ezt a publikus kinti zuhanyoknál, fürdőruhában szoktam.
Édesvízi strandon nem szórakozok ezzel, otthon vagy a szálláson fürdök. Medencés strandon nem is emlékszem mikor voltam utoljára, ott már nem emlékszem hogy szoktam. :D
23/36 anonim válasza:
Maradjunk annyiban hogy előtte és utána is érdemes lenne lezuhanyozni, amikor mész haza akkor már tusfürdővel is hogy lemosd magadról a szemmel nem látható koszos vizet!
24/36 anonim válasza:
Fürdőruha elég, persze, azt amúgy félre lehet húzni ha akadályoz.
26/36 anonim válasza:
Mi a baj egy strandon a meztelenséggel?
Többször láttam, hogy nadrágot vált sok férfi, és akkor minden látszik.
27/36 anonim válasza:
Szoktam, és ha lehet gatya nélkül. 30f
28/36 anonim válasza:
Szoktam zuhanyozni csak teljesen meztelenül,nem is értem hogy lehet fürdőruhában...
17/L
29/36 anonim válasza:
Meztelen szoktam a ferfi zuhanyzoban
30/36 anonim válasza:
#28 vagyok
Sosem fogom megérteni ezt az oldalt...
Ha valaki leírja a véleményét/álláspontját azt le kell pontozni...
Na ezért tart itt a magyar népség :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!