Mért lehetek mostanában ilyen?
Figyelt kérdés
Pár hete észrevette rajtam a családom és a párom, hogy rossz kedvem van, mintha élni sem lenne kedvem. Néha nézek egyet, hogy ezt miből szűrhették le,néha meg tényleg nagyon rossz kedvem van indokolatlanul. Hogyha veszekszem valakivel, akkor olyan új dolgok léptek fel nálam, hogy szét akarok törni mindent,és sírva, ordítva kapálózom. Eddig ilyen nem volt, ez csak az utóbbi pár hétben történt meg. Okot nem tudok rá találni, hogy vajon mért kezdtem el ezeket érezni, mért csinálom ezeket. Segítetek megérteni?
18L
júl. 13. 17:53
1/4 anonim válasza:
Pedig valami oka kell hogy legyen. Én végig gondolnám a helyedben hogy mik történtek az utobbi pár hétben, vagy a múltban, ami ezt kiválthatta.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyetlen változás volt az életemben,amikor betöltöttem a 18-at. Ami annyit jelent, hogy én intézem a papírjaimat,és több szabadságot kapok.
júl. 13. 18:16
3/4 anonim válasza:
Teenage Rampage hívják ezt csak ez nálad ennyhén van jelen.
Tipikus teenager kori jellemző.
Majd elmúlik.
4/4 A kérdező kommentje:
Mért csak most jelentkezhetett?
júl. 13. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!