Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem tűnik fel hogy...

Csak nekem tűnik fel hogy mostanában minden gyerek full kitünő?

Figyelt kérdés
Valahogy fura az összes ismerős kölke kitünő.
jún. 24. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

De tudásuk nulla...

Mondjuk ez azért eléggé túlzó, amit írsz...

jún. 24. 18:53
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

Nem sok dolog van, ami egyedül egy emberre jellemző, de valószínűleg nem sok embertársad mondhatja el magáról ugyanezt.

Én a magam részéről problémásabbnak tartom gyerekekre a "kölök" szó használatát, illetve a "full" teljesen felesleges beékelését magyar mondatba. (értsd: egy gyerek vagy kitűnő, vagy nem, ezt nem lehet fokozni, meg nincs olyan, hogy teljesen kitűnő, hiszen a kitűnő fogalma már maga egy teljességet sugall)

jún. 24. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Hat... eppen a napokban olvastam, hogy nem szabad Odonkenek rossz jegyet adni, mert serul szegenynek a lelkivilaga... ;-)
jún. 24. 18:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A "minden" erős túlzás, bár a te közvetlen környezetedre lehet igaz.

10 évig tanítottam, több iskolában is dolgoztam, illetve volt rálátásom még több helyre (kisváros, közepes város és falu településtípusok).

Azt tapasztaltam, hogy nagyon különböző a követelményszint, a saját diákkorombeli állapotokkal megegyezően. Viszont az akkor szint mindenhol alacsonyabb lett mára. Kisvárosokon belül is vannak erősebb és gyengébb iskolák, a falusiak pedig a leggyengébbek. Nem sok tudás és szorgalom kell az ötösökhöz.

Lehet, hogy más országrészekre ez nem igaz, nem tudom.

Ami számomra a legmegdöbbentőbb volt, az viszont egy városi iskola, ahol az egyik tanév végén a kitűnő tanulók száma 200 körül volt, ami 25%-ot jelent, azaz minden 4. gyerek elérte ezt a szintet "papíron". Ez nonszensz, soha, sehol nem tapasztaltam ilyet.

jún. 24. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Csak úgy mondom, hogy idén REKORD mennyiségű elsőosztályos tanulót buktattak meg év végén. Tehát az állításod egyszerűen csak helytelen.
jún. 24. 19:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek például nem azok, de nem is elvárás.
jún. 24. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Hát mernek a tanárok rosszat adni, ha a szülőnek-, ez által a gyereknek csak jogai vannak, de kötelességei meg nincs?
jún. 24. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a te környezetedben ilyenek vannak, de a miénkben nem.

Van tanár is a családban, az ő osztályában, ahol 27-en vannak, például csak három kitűnő lett, de ott legalább tudás is van mögötte.

jún. 24. 21:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A fele sem igaz. Láttad mindegyik bizonyítványt? 😂
jún. 25. 00:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem látom, hogy mindenki az lenne. Én csak azt látom, hogy magolnak, magolnak, de a száraz tudáson kívül mást nem szednek magukra. Semmi gyakorlati tanítás.
jún. 25. 08:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!