A férfiakkal ellentétben a nők miért nem köszönik meg SOHA amikor vezetés közben lemondok az elsőbbségről és elengedem őket?
Figyelt kérdés
4 éve vezetek, de eddig egyetlen nő sem intett mikor elengedtem őket valahol úgy, hogy nekem volt elsőbbségem, de mondjuk szűkös volt a hely és lemondtam az elsőbbségemről. Érdekes módon a férfiak szinte mindig intenek ilyenkor, hogy köszi, de a nők soha.júl. 10. 14:10
11/19 anonim válasza:
Nézz utána annak a kifejezésnek hogy "confirmation bias", és rájösz.
Én nőként meg szoktam köszönni, és nem tartom valószínűnek hogy egy nő se köszönte még meg neked.
12/19 anonim válasza:
Én mindig intek vagy benyomom a vészvillogót egy pillanatra. De amúgy ezt én is észrevettem, hogy a nők nem nagyon szokták megköszönni, pedig én is nő vagyok 😃
13/19 anonim válasza:
Egy hete voltam párnapos biciklitúrán. Kb harmincszor köszöntem meg, hogy elengedtek, és a barátnőim is ugyanígy tett. Szerintem iszonyat szelektív a megfigyelésed.
14/19 anonim válasza:
Én is utálom az udvariaskodást. Max ha látja hogy nem tud kimenni valaki a forgalomtól, vagy átmenni a zebrán átengedi, de most az hogy 2 autóval előrébb vagyok teljesen mindegy és csak az idő megy a kacsintgatással.
15/19 anonim válasza:
A, Nehogy félreértsd a jelet;
B, Van elég dolguk, hogy még erre is figyeljenek.
16/19 anonim válasza:
A zebran atengedes nem udvariaskodas, hanem igy irja elo a kresz.
17/19 anonim válasza:
Én még a zebrán is intek gyalogosként ha megállnak. Erről ennyit! (egy férfi)
19/19 anonim válasza:
Az "intés" pasis gesztus... És szoktam mondani, hogy "köszi", és megbiccentem a fejem. Talán nem olyan látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!