Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiakkal ellentétben a...

A férfiakkal ellentétben a nők miért nem köszönik meg SOHA amikor vezetés közben lemondok az elsőbbségről és elengedem őket?

Figyelt kérdés
4 éve vezetek, de eddig egyetlen nő sem intett mikor elengedtem őket valahol úgy, hogy nekem volt elsőbbségem, de mondjuk szűkös volt a hely és lemondtam az elsőbbségemről. Érdekes módon a férfiak szinte mindig intenek ilyenkor, hogy köszi, de a nők soha.

júl. 10. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézz utána annak a kifejezésnek hogy "confirmation bias", és rájösz.

Én nőként meg szoktam köszönni, és nem tartom valószínűnek hogy egy nő se köszönte még meg neked.

júl. 10. 14:56
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Én mindig intek vagy benyomom a vészvillogót egy pillanatra. De amúgy ezt én is észrevettem, hogy a nők nem nagyon szokták megköszönni, pedig én is nő vagyok 😃
júl. 10. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy hete voltam párnapos biciklitúrán. Kb harmincszor köszöntem meg, hogy elengedtek, és a barátnőim is ugyanígy tett. Szerintem iszonyat szelektív a megfigyelésed.
júl. 10. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Én is utálom az udvariaskodást. Max ha látja hogy nem tud kimenni valaki a forgalomtól, vagy átmenni a zebrán átengedi, de most az hogy 2 autóval előrébb vagyok teljesen mindegy és csak az idő megy a kacsintgatással.
júl. 10. 15:34
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

A, Nehogy félreértsd a jelet;

B, Van elég dolguk, hogy még erre is figyeljenek.

júl. 10. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

A zebran atengedes nem udvariaskodas, hanem igy irja elo a kresz.

júl. 10. 18:28
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
Én még a zebrán is intek gyalogosként ha megállnak. Erről ennyit! (egy férfi)
júl. 10. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Emberi gesztus.
júl. 10. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:
40%
Az "intés" pasis gesztus... És szoktam mondani, hogy "köszi", és megbiccentem a fejem. Talán nem olyan látványos.
júl. 10. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!