A férfiakkal ellentétben a nők miért nem köszönik meg
SOHA amikor vezetés közben lemondok az elsőbbségről és
elengedem őket?
Figyelt kérdés
4 éve vezetek, de eddig egyetlen nő sem intett mikor elengedtem őket valahol úgy, hogy nekem volt elsőbbségem, de mondjuk szűkös volt a hely és lemondtam az elsőbbségemről. Érdekes módon a férfiak szinte mindig intenek ilyenkor, hogy köszi, de a nők soha.
Mertva nők többsége elvarja az udvariasságot de úgy alapjáraton meg bunkók.
júl. 10. 14:13
2/19 anonim válasza:
Én mindig megköszönöm. Sajnálom a többi nő nevében is.
júl. 10. 14:15
3/19 anonim válasza:
Mert kevés nő tud jól vezetni amúgy is.
júl. 10. 14:17
4/19 anonim válasza:
Életveszélyes jótékonykodásnak tartom, és sehol sem mentő körülmény az a tény, hogy "de hát beengedett!".
És bár ezt inkább gyalogosként figyeltem meg, mint autóban ülve, de ha ezek az "udvariaskodók" szépen haladnának, mint ahogy minden forgalomban résztvevő várja, és fel van rá készülve, gyorsabban haladna a forgalom, mint azzal, hogy most nézzük, hogy a másik mit akar ott, miért állt meg, borítsuk fel az egészet, stb...
júl. 10. 14:19
5/19 anonim válasza:
Ja, en kimondottan nem szeretem ezt az udvariaskodast. A kresz azert van, h betartsuk, rohadt zavaro tud lenni bizonyos szituaciokban, ha a masik autos egyenileg ertelmezi a szabalyokat - akkor is, ha taplon nyomul es akkor is, ha udvariaskodik. Egy helyzetben ertekelem: ha baromi forgalmas utra kanyarodok ki, se lampa semmi, jon 1000 auto, es valaki jelzi villogassal, h beenged. Mindig meg is koszonom nokent. Ha osszezavar, azt nem, csak magamban szentsegelek.
júl. 10. 14:34
6/19 anonim válasza:
Mert fel sem ismerik a szituációt, hogy te ezzel jót tettél nekik.
júl. 10. 14:36
7/19 anonim válasza:
Friss egyetemistaként, mikor először szétnéztünk a városban kocsival, megállt előttem egy kisfurgon a körforgalomban, s beengedett maga elé egy sima autót. Négyen néztük, hogy mit csinál az a f.sz. 2 srác is ült mellettem a kocsiban, de ők jobban ki voltak rá akadva, mint én és a másik csaj.
júl. 10. 14:36
8/19 anonim válasza:
#5 Ha téged annyi képes összezavarni, hogy valaki lemond az elsőbbségről akkor nagyon szépen kérlek, ne vezes..
júl. 10. 14:39
9/19 anonim válasza:
A kresz azert van, h betartsuk. Amikor velem elozekenykednek az altalaban szemmel lathatolag azert van, mert no vagyok. Es bamul hozza. Es tok feleslegesen csinalja. Irritalo. Tessek, egy masik nezopont. Amugy remekul vezetek, kosszepen.
júl. 10. 14:49
10/19 anonim válasza:
#9 A kreszben benne van az is, hogy lemondhatsz az elsőbbségedről.
Meg nem állítanak hogy elkérjék a számod? Kicsit sokat gondolsz magadról 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!