Milyen témával érdemes elkezdeni a blogerkedést? Mi az amivel megéri indítani egy youtube csatornát?
Figyelt kérdés
júl. 10. 04:47
1/18 anonim válasza:
Ha nincs saját mondanivalód, akkor inkább ne is mondj semmit.
2/18 anonim válasza:
Az elhízás, mint népbetegség Magyarországon. Milyen következményei lehetnek az elhízásnak az egészségünkre? Miért nő évről évre az elhízottak száma? Miért lusták az emberek mozogni, mértékkel enni? Miért nem fontos az egyénnek a saját egészsége?
3/18 A kérdező kommentje:
Igazából arc nélkül szeretnék valamit...
2-es ez is nagyon jó téma, csak az én számból hiteltelen lenne :)
Nem vagyok elhízott, semmi ilyesmi, de sajnos annyira lusta vagyok mozogni ,hogy az valami borzasztó :( de köszönöm a válaszod, ami hasznos volt!!
júl. 10. 05:31
4/18 anonim válasza:
Ha most elkezded az egészséges, mozgásban gazdag életmódot, akkor a folyamatokról tudsz beszélni, hogy te hogy alakulsz át közben, milyen pozitív hatását véled magadon felfedezni.
5/18 anonim válasza:
Ui. Motivációt tudnak majd belőled meríteni azok,akik lusták elkezdeni ezt az életvitelt.
6/18 anonim válasza:
Olvas még valaki blogokat? Inkább tiktokozz. Amúgy ha nincs magadtól ötleted, akkor inkább hagyd, erőltetett lesz az egész.
7/18 anonim válasza:
#51 és 77%-os leszavazók!
Magatokra ismeretek, azért szavaztatok le? Sose késő abbahagyni az egészségtelen mozgásszegény életmódot. De, ha nektek jó ez a lusta, egészségtelen életmód, ám legyen. Ez a ti döntésetek. Az ezzel járó következményeiért ti vagytok a felelősek.
9/18 anonim válasza:
Ha ebből akarsz megélni akkor piackuatással, hogy tudd mely területeken milyen bevétel érhető el a megtekintések vetítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!