A csaló telefonálókat lehet vagy érdemes bárhova is jelezni?
Ma felhívott egy hölgy és elkezdte mondani, hogy rögzítik a telefonbeszélgetést és az OTP-nél volt két utalásom, amit a rendszer automatikusan blokkolt.
Már éppen közbe akartam szólni, hogy nekem nincs is OTP-s számlám, de lerakta a telefont hirtelen, így egy szót nem tudtam mondani.
Ezeket érdemes bárhova is jelezni vagy tiltsam a számot és kész?
Tiltsd a számot.
Egyébként nem hiszem, hogy tudnak vele valamit is kezdeni, mert valószínűleg másnevére vettek valami eldobható feltöltőkártyás számot és ha jelented is, max azt érik el, akinek semmi köze az egészhez. Pl egy hajléktalant.
Szerintem kb mindennapos az ilyen.
Nekem sok ilyenem volt, és még a nő volt felháborodva, hogy minek megyek az OTP-be. Mondom ha valóban egy csapatban játszanak, akkor nem mindegy???
És ezzel le is bukott. Szó nélkül lerakta. :D
Ha nem vagytok biztosak hogy csalók, kérdezzetek vissza! Nem fogják tudni megmondani!
Egyébként a bank, soha nem kér személyes adatot telefonon!!!
Tiltsa mindenki a számot. Ennyi.
Engem budapesti vezetékes számról hívott csaló.
Simán a 112-t hívtam, ők kapcsolták a rendőrséget, mondták, köszi, ha elkapnak valakit, benne lesz az ügyében.
Ők is csak tényekből tudnak dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!