Melyik szolgáltató, melyik tarifacsomagját érdemes választanom ha keveset telefonálok?
Az sincs kizárva hogy teljesen el vagyok tájolva tarifacsomag árakban de én sokallom a mostanit. A honlapokon kiírtakkal kapcsolatban meg nem mindig értem h most akkor hogy is van..
Csomag: Telenor, Smarttarifa 2, ami előfizetéses és ha jól tudom már kifutóban van. Kb 4000 Ft havonta.
Van olyan hónap h egyáltalán nem vagy csak 1 2 hívást kezdeményezek, viszont netezni szoktam rajta de havi max 50-100 MB adatforgalomig.
Előfizetéses vagy kártyás csomagot lenne érdemes választanom?
Ha van aki pont ezzel a problémával szembesült nemrég az kérem írja le a tapasztalatait. (Igyekszem azért olvasgatni a szolgáltatók oldalait, meg az üzletben is megkérdezem majd de nem bízom már ezekben mert mindig nagyobb csomagot akarnak az emberre tukmálni stb stb.)
Ha ilyen keveset használod, akkor miért nézegeted egyáltalán az előfizetéseket? Valami feltöltős kéne neked, de a szolgáltató kb. tökmindegy, ugyanolyan szemét banda az összes. A feltöltősnél rosszabb a percdíj, de havi pár hívásnál ez kb. tökmindegy. Inkább azt nézegesd akkor, hogy a neked megfelelő netcsomagok hogy alakulnak náluk.
Pl. a T-nél Dominó Nap és mellé egy Domino NetPlusz S:
stb, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!