Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan érdemes fejben át...

Hogyan érdemes fejben át állni arra, hogy aki bunkó azzal nem érdemes kedves lenni?

Figyelt kérdés

Én olyan vagyok hogy szinte senkivel sem tudok bunkó lenni, sokszor akkor sem ha indokolt. Például ha a másik egy hatalmas paraszt akkor is megpróbálok kedves lenni még ha tudom is hogy ezzel az ő malmára hajtom a vizet mert ezt behódolásnak tekinti.

Hogyan változzak meg ebben, hogy ilyenkor felesleges kedvesnek lenni és tudni kell elküldeni a másikat az any#ába ha már indokolt?

2024. jún. 17. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, lehet, hogy megenyhül. Ne akarj más lenni, mint aki vagy. Úgy viselkedj, ahogy neked spontán jön. Ha kellőképpen megharagít, akkor úgyse leszel kedves vele.
2024. jún. 17. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Hát erre úgy érdemes átállni, hogy ismeretlenekkel először mindig kedvesnek kell lenni. Aztán ha kiderül, hogy bunkó, akkor már később nem kell kedvesnek lenni. Persze ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy te is bunkó leszel, csak úgy flegmáskodj vele inkább.
2024. jún. 17. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Ez a megfelelesi kenysterbol ered. A vagybol ,h vagysz ra,h szeressen. A szeretethiany az oka. Valahogy pitild be vkivek a szerethianyod. Kutya,jo barat vagy parkapcsolat. Barattal barati olelesek es tisztazd le h barati nem nyomulas. Kutyat is olelgetheted simogathatod puszilgathatod. Paroddal:Sok oleles puszilgatas csok szeretkezes.
2024. jún. 17. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Én inkább figyelem a környezetemet és összerakom azt, amire nagyon-nagyon kevesek figyelnek.

Tehát:

A. megbánt, beszól valamit, én nem reagálok nagyon rá.

Azt gondolja, hogy "hú, de kitolt velem". Lehet. De:

Másnap azzal kezdi a napot, hogy haza kell rohannia, mert valami éktelenül fontos dolgot otthon hagyott. Visszajön, aztán mivel borult a napja, így kapkod, adódik neki még vagy 3 plusz feladata, stb.

Ahelyett, hogy mások b*tatását mellőzné és jobban figyelne önmagára, nem teszi. Ilyenkor mindenki hibás, csak ő nem.

Remélem érthető, amit mondani akarok: az élet nem hagy kifizetetlen számlát...

2024. jún. 17. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Csak az a baj az ilyen tirpákok ezt nem veszik észre.
2024. jún. 17. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Javaslom olvass értelemes szakirodalmat vagy legalább normáknak mondható könyveket a témában. Rengeteg pszichológiáról es előadásról (poén de ez is belefér) szóló anyag van. Egyébként én az esetek többségében szarkasztikus és bunkó vagyok (amolyan Dr House stílusú) persze engem is helyre lehet rakni ép észérvekkel és megfelelő kiállással. Ne hagyd szóhoz jutni vagy ne erősítsd még a tévképzetét azzal hogy vissza hallja a saját gondolatait mert azzal csak erőre kap. Illetve egy jó taktika bárki ellen: kezdj el függetlenül a témától panaszkodni az életedről és 2 percen belül el akarja húzni a csíkot és akkor is működik ha olyan témát választasz amit utál 😂
2024. jún. 27. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!