Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt miért csinálják a férfiak?

Ezt miért csinálják a férfiak?

Figyelt kérdés

Megkérem valamire (mondjuk: "légyszi vidd ki a szemetet, mert már semmi nem fér a kukába"), azt mondja majd mindjárt megcsinálja. Nem történik semmi, megkérem újra... válasz: mindjárt! Harmadjára ugyanez. Negyedszer már nem akarom megkérni, nehogy baszogatásnak vegye, inkább megcsinálom magam. Elkezdem csinálni, majd azonnal felpattan, odajön, kiveszi a kezemből, és azt mondja, mondtam hogy megcsinálom!

(a kukás példa erre nagyon jó, amit az elején felhoztam, mert ha már nem tudom kidobni a szemetet, akkor inkább gyorsan kiviszem magam, hamarabb megvan)

Miért fáj a férfiaknak, ha a nő végül úgy dönt, megcsinálja ő maga a feladatot? :D

2024. júl. 9. 21:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ha megkér rá, hogy legyek kedves vigyek neki egy sört, akkor persze :)

2024. júl. 9. 22:05
 12/22 A kérdező kommentje:
A nokedli pörkölttel több időt vesz igénybe be kell valljam :D
2024. júl. 9. 22:05
 13/22 anonim ***** válasza:
42%

11.

Jól van, lehet megkérem a kezedet.

2024. júl. 9. 22:10
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
"Jaj de megsértődtetek :D" - kik?
2024. júl. 9. 22:14
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
A lába kezét...
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát itt nekem esett mindenki
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

Mivel hasonlót nőktől máskor is hallottam, továbbra is érdekel a válasz: ha Te meg tudsz valamit csinálni, miért kérsz meg rá mást?

Nemtől, nemi szerepektől függetlenül érdekelne.

2024. júl. 9. 22:15
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Én meg mondhatnám hogy minden nő a legkisebbb elhanyagolható kis hülyeségből problémát csinál, mert hallotam már más férfitől is ezt, de mégsem mondom mert nem igaz mindekire csak pár egyénre.
2024. júl. 9. 22:16
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem mindig kérem meg rá. Ez, amit a példámban írtam, nem mindig így van, van hogy egyből kiviszem magam, de ha én pl pont főzök vagy takarítok, akkor van hogy megkérem közben hogy addig vigye ki. Amúgy volt már olyan is hogy nem szóltam neki, magamtól elkezdtem kiszedni a kukából a zsákot, és odajött hogy hagyjam, majd ő megcsinálja :) szóval egy szavam se lehet, nem is bántásból írtam ki a kérdést. Senkit nem akartam bántani

2024. júl. 9. 22:23
 20/22 anonim ***** válasza:
70%

"Mivel hasonlót nőktől máskor is hallottam, továbbra is érdekel a válasz: ha Te meg tudsz valamit csinálni, miért kérsz meg rá mást?"

Egy kapcsolatban élnek, ahol mindkettejüknek ki kell vennie a részét a háztartás ellátásából.

2024. júl. 9. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!