Férfiak, nektek is feltűnt ez, miért csinálja ezt sok nő, és ti, hogyan kezelitek?
Velem legalábbis már többször előfordult.Szóval a szitu;van x nő,aki tetszik.Neki is szimpatikus vagy,jól elbeszélgettek,viszont váratlanul,előjön egy agresszív oldala,bunkózik,ütöget,mint egy kisgyerek.Pedig soha nem emeltél rá kezet,ha pedig volt is szexuális kontakt,az is a jóváhagyásával történt,tehát még azt sem mondhatja,hogy molesztáltad.A bunkózást betudhatjuk shit-tesztnek ok,ezzel nincs is bajom.De az,hogy ütöget,ez nagyon szánalmas,és nem esik jól.
Vissza akarnak élni azzal,hogy te nem ütöd meg,mert ő nő?
Nők,ha valaki mer őszinte választ írni,a ti véleményetekre is kíváncsi lennék:)
Mi van?
Téged elvernek a csajok akiket megdugtál?
Itt az oldalon sokan ölni tudnának ilyen nőkért :D
Okééééé, nekem ez fura :D
Lányként nem értem miért emelnék, vagy emelne bárki is a baráti körömben csakúgy kezet egy férfira :D Nem lehet, hogy ilyen baráti ütés? A szobatársam például ha megszólít gyakran meglök, és egyidejűleg mondja, hogy "hallod!". Illetve ha nevet van hogy csapkod a karjával, s néha meg-megüt valakit.
Nem lehet, hogy csak egy gesztus? Hány ilyen nővel volt dolgod?
Köszi,hát én megelégszem egy szimpla dugással:)
Egyébként az "ütögetősekkel" egyikkel sem feküdtem le konkrétan.Egyikkel csak ölelkezés+tapi volt,legutóbbival csak szimplán beszélgettem(mindketten vonzódunk egymáshoz,jól elvagyunk,de van férje,családja,szóval nem ilyen egyszerű a helyzet)erre ököllel beleüt a vállamba,mert,hogy ezt meg azt mondtam neki,és mégsem azt csináltam,a téma egyébként vicces volt tehát nem összevesztünk valamin,viszont pont ezért nem kellett volna megütnie.Nem ilyen baráti odapaskolás volt,hanem jól irányzott öklös.Nem mintha nagyon fájt volna,csak olyan megalázó volt,azt sem tudtam hirtelen,mit reagáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!