Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jobbmódúak: hogy kezelitek,...

Jobbmódúak: hogy kezelitek, ha valaki rosszallja az életmódotok?

Figyelt kérdés
Ha pl egy évben nem egyszer utaztok/nyaraltok, hanem akár 4-5-ször? Vagy ha kétévente lecserélitek a fiatal autótokat? Vagy a mindennapi dolgokat: drága cuccok, gyakori étterem...stb.? Ti hogy kezelitek, hogy egy-két irigyes ne akarjon a szemével megölni titeket és ne kezdjen el feketíteni titeket társaságban?
2019. szept. 21. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam olyanok, akiknek én a létezésükről se tudok.
2019. szept. 21. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Magasról teszek mások véleményére és nem érdekel, hogy mit mondanak a nyaralásaimról. Persze nem is kötöm senkinek sem az orrára, hogy hányszor voltam külföldön.
2019. szept. 22. 07:26
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Hmm.. pl. jótékonykodj egy picit vagy csinálj valami segítőt, így azt is tudni fogja, hogy pozitívan hozzájárulsz a társadalomhoz és nem tud sztereotipizálni, előítélkezni veled.
2019. szept. 23. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Hülyére tanultam magam, az életem a munkáról, a vállalkozásomról szól és majd élek kenyéren és vízen egy putriban, hogy valamelyik buta, suttyó, renyhe, irigy prolinak ne legyenek rossz percei!

Ekkora marhaságot!

2019. szept. 23. 12:06
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
En ugy veszem eszre a szegenyebbeknel szokas inkabb hogy rosszaljàk ha pl csoro gyerekes szülök de el merik vinni nyaralni a gyerekeket, màr kapjàk is az ivet másoktol.
2019. szept. 23. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
*mintha valami iratlan szabaly lenne hogy csorok gyereke nem nyaralhat.
2019. szept. 23. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"mindennapi dolgokat: drága cuccok, gyakori étterem...stb.?"

Drága cuccok: Én jó minőségű bőrcipőt, egyszínű nadrágot, meg inget szoktam hordani. Akik irigyek, ők a Nike Air Max + Armani pulcsi szerkóra lennének irigyek.

Étterem: Nem kürtölöm világgá (meg nem rakom ki Instagramra), hogy hol mit és mennyiért csinálok.

Egyébként ha valaki idegesít, akkor nem keresem vele a kapcsolatot. Mi az, hogy mit csinálok, ha valaki feketít engem társaságban? Miért mennék el egy ilyen ember társaságába?

2019. szept. 23. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1. nem érdekel senki véleménye,ponto azért tanultam,hogy megtehessem.

2. Semmit nem rakok ki se Facere,se Instára egy darab nyaralást sem meg semmit.

2019. szept. 23. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért küzdöttem, hogy elérjem céljaim.

Hidegen hagynak a rossz májúak.

Ha valaki viszont a képembe mondja vagy mellettem sutyorog csak annyit mondok:

Ha nem vagy elégedett a jelennel, miért nem teszel érte, hogy jobb legyen?

A gyenge ember más életének dolgaival foglalkozik, mert önmagáéval fél s gyenge szembe nézni :)

Csak figyeld meg az embereket s látni fogod ezt a tényt.

2019. szept. 23. 14:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!