Ezt miért csinálják a férfiak?
Megkérem valamire (mondjuk: "légyszi vidd ki a szemetet, mert már semmi nem fér a kukába"), azt mondja majd mindjárt megcsinálja. Nem történik semmi, megkérem újra... válasz: mindjárt! Harmadjára ugyanez. Negyedszer már nem akarom megkérni, nehogy baszogatásnak vegye, inkább megcsinálom magam. Elkezdem csinálni, majd azonnal felpattan, odajön, kiveszi a kezemből, és azt mondja, mondtam hogy megcsinálom!
(a kukás példa erre nagyon jó, amit az elején felhoztam, mert ha már nem tudom kidobni a szemetet, akkor inkább gyorsan kiviszem magam, hamarabb megvan)
Miért fáj a férfiaknak, ha a nő végül úgy dönt, megcsinálja ő maga a feladatot? :D
"Miért fáj a férfiaknak, ha a nő végül úgy dönt, megcsinálja ő maga a feladatot? :D"
. Bennem az a kérdés merül fel mindig ilyenkor, hogy ha Te meg tudsz valamit csinálni, akkor miért kell kérni mástól? Miért nem viszed ki a szemetet Te elsőre?
A férfiak többsége nem arra van kódolva, hogy tegnapelőttre, vezényszóra működjön egy háztartás vezetésében együtt. Ha neked sürgős, kiviszed a szemetet, ha nem, akkor leviszi másnap reggel - munkába induláskor - a párod a szemetet!
Le lesz víve a szemét, de azon ne csodálkozz, hogy nem ugrál a párod minden távkapcsológomb lenyomásra! Olyan megfigyelésed is lehetne pl., hogy a férfi nem ígérget felelőtlenül, de ha megígéri neked, hogy el fog mosogatni, akkor el fog! Nem abban kell mérni a megbecsülésedet, hogy azonnal ugrál-e az igényeid szerint a párod, hanem abban, hogy megbízható az irányodba!
"Ezt miért csinálják a férfiak?"
Nem csinálják, csak mert te az egyetlen esetből így éled meg, még nem igaz a férfiakra általánosságban, mellesleg 2 percenként mondod neki hogy vigye ki a szemetet?
Jaj de megsértődtetek :D
Természetesen várok, kb fél órát minden egyes szólás után :)
Ez a kérdés nem azért született hogy itt nekem essetek, szerintem amúgy vicces és aranyos jelenség, hogy a férfiak között akadnak ilyenek :)
Természetesen a saját férjemből indulok ki, de már barátnőim, sőt anyum is mondta, hogy nevelőapám is ilyen :D na mindegy, szerintem vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!