Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt miért csinálják a férfiak?

Ezt miért csinálják a férfiak?

Figyelt kérdés

Megkérem valamire (mondjuk: "légyszi vidd ki a szemetet, mert már semmi nem fér a kukába"), azt mondja majd mindjárt megcsinálja. Nem történik semmi, megkérem újra... válasz: mindjárt! Harmadjára ugyanez. Negyedszer már nem akarom megkérni, nehogy baszogatásnak vegye, inkább megcsinálom magam. Elkezdem csinálni, majd azonnal felpattan, odajön, kiveszi a kezemből, és azt mondja, mondtam hogy megcsinálom!

(a kukás példa erre nagyon jó, amit az elején felhoztam, mert ha már nem tudom kidobni a szemetet, akkor inkább gyorsan kiviszem magam, hamarabb megvan)

Miért fáj a férfiaknak, ha a nő végül úgy dönt, megcsinálja ő maga a feladatot? :D

2024. júl. 9. 21:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
Hány férfinál tapasztaltad ezt? Inkább személyiségbeli problémának tűnik egy-egy embernél, mint genetikai vagy evolúciós dolog.
2024. júl. 9. 21:20
 2/22 anonim ***** válasza:
48%

"Miért fáj a férfiaknak, ha a nő végül úgy dönt, megcsinálja ő maga a feladatot? :D"

. Bennem az a kérdés merül fel mindig ilyenkor, hogy ha Te meg tudsz valamit csinálni, akkor miért kell kérni mástól? Miért nem viszed ki a szemetet Te elsőre?

2024. júl. 9. 21:27
 3/22 anonim ***** válasza:
41%
Olyan ez, mint a gyereknevelés. Kezdettől fogva következetesnek kell lenni és ránevelni a saját feladat (pl. szemét kezelés) önálló elvégzésére. Azon meg ne csodálkozz, hogy két embernek eltérő a ritmusa, máskor látja a cselekvés szükségességét, máshogy rendezi össze a tennivalókat. Ez már alkalmazkodás kérdése és sokat játszik valami örökletes cselekvési megoldás. A feleségem pl. a kiürült papirzacskót úgy, ahogy van dobja ki, én minden összegyűrök, összehajtok kicsire.....
2024. júl. 9. 21:31
 4/22 anonim ***** válasza:
61%
Ez felér azzal mikor a kiscsajt megcsalja valami gyökér, aztán kirakja twittere hogy "kill all men" mert már beösztönözödött róla hogy minden férfi megcsal és hogy undorító. Amit most te csinálsz, általánosítasz, attól hogy ezt tapasztaltad nem azt jelenti hogy mindenki ilyen...
2024. júl. 9. 21:33
 5/22 anonim ***** válasza:
63%
Gondoltál már arra, hogy az egyes sürgetések között 10mp-nél hosszabb szüneteket iktass be?
2024. júl. 9. 21:49
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

A férfiak többsége nem arra van kódolva, hogy tegnapelőttre, vezényszóra működjön egy háztartás vezetésében együtt. Ha neked sürgős, kiviszed a szemetet, ha nem, akkor leviszi másnap reggel - munkába induláskor - a párod a szemetet!

Le lesz víve a szemét, de azon ne csodálkozz, hogy nem ugrál a párod minden távkapcsológomb lenyomásra! Olyan megfigyelésed is lehetne pl., hogy a férfi nem ígérget felelőtlenül, de ha megígéri neked, hogy el fog mosogatni, akkor el fog! Nem abban kell mérni a megbecsülésedet, hogy azonnal ugrál-e az igényeid szerint a párod, hanem abban, hogy megbízható az irányodba!

2024. júl. 9. 21:51
 7/22 anonim ***** válasza:
77%

"Ezt miért csinálják a férfiak?"

Nem csinálják, csak mert te az egyetlen esetből így éled meg, még nem igaz a férfiakra általánosságban, mellesleg 2 percenként mondod neki hogy vigye ki a szemetet?

2024. júl. 9. 21:59
 8/22 A kérdező kommentje:

Jaj de megsértődtetek :D

Természetesen várok, kb fél órát minden egyes szólás után :)

Ez a kérdés nem azért született hogy itt nekem essetek, szerintem amúgy vicces és aranyos jelenség, hogy a férfiak között akadnak ilyenek :)

Természetesen a saját férjemből indulok ki, de már barátnőim, sőt anyum is mondta, hogy nevelőapám is ilyen :D na mindegy, szerintem vicces

2024. júl. 9. 22:02
 9/22 A kérdező kommentje:
Mármint barátnőim nem a nevelőapámra mondták, hanem a saját párjukról beszéltek :D
2024. júl. 9. 22:03
 10/22 anonim ***** válasza:
54%
Csajszi, te is egyből ugrasz, ha azt mondja, jól esne most egy sör, vagy nokedli pörkölttel?
2024. júl. 9. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!