Ezekkel a manapsag elterjedo ugyn. "érzékenyítő" eloadasokkal se az a baj,hogy ferfiak nonek oltoznek es arrol tartanak eloadast,hogy "az legy aki vagy" hanem hogy ezt mind ilyen papagajnak oltozve csinaljak. Hogy lehetne ennek mértéket szabni?
Az öltözködés az egyén önkifejezési formája. Aki színesebben öltözködik szeret magara úgy gondolni, mint aki színes egyéniség.
Nem óvodában vagyunk, hogy valaki emiatt nézzünk ki. Nincs semmi jelentősége ki klasszikus értelemben jól öltözött és ki nem.
Szerinted...
Mindig a legszélsőségesebbek a leghangosabbak, minden téren. Különben nem vennéd észre őket.
Szerintem nem az a probléma, hogy hogyan öltöznek, hanem az, hogy a célközönség kiskorú.
Én dolgoztam nyugati multinál, külföldön, nekünk is volt tartva érzékenyítő előadás, bár azt viszonylag normálisan öltözött transzgender ember tartotta, aki egy miniszoknyát viselő férfinak nézett ki, és nem-binárisnak mondta magát.
Meghallgattam, mert kötelező volt és mentem a dolgomra. Azt a tanulságot vontam le belőle, hogy semmiféle, szexualitással, magánélettel még távolról is összeköthető dologról ne beszéljek munkahelyen, még olyan kollegákkal se, akikkel egyébként jóban vagyok, és megérinteni meg soha senkit nem szabad, a bemutatáskor történő kézfogáson kívül, mert abból csak probléma van.
Jó példa, hogy miket tekintenek súlyos munkahelyi zaklatásnak, ez a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=-EGnBik6LdM&list=PLrbrgbJY9y..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!