Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy mondjam meg neki hogy...

Hogy mondjam meg neki hogy nem akarunk vele lógni?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömmel voltam fesztiválozni (neki is és nekem is volt külön társaságom) vegyültünk is, felszinesen jóban vagyunk mert osztoztunk a szálláson. De javarészt én és a barátnőm csak akkor volt jó ha épp nem volt társasága, kihagytak minket vagy észre se vették hogy nem vagyunk ott. Ez a lány tipikusan olyan, hogy figyelemre vágyik, a pár nap alatt rengetegen próbálták felszedni, flörtöltek vele. Természetesen otthagytak minket csomószor ( vagy a flörtért vagy épp az ingyen piáért) de a közös képeket meg rakta ki…

Nagyon nem szeretem ezt a felszínességet. Megyek egy nagyobb társasággal még egy fesztiválra, ahol ő is ott lesz, végig és nincs társasága, ezért kérdezte is hogy nem e lehetne velünk. A mi társaságunkból ismeri a fiú barátaim, és természetesen csak azért lenne velünk mert nincs más.

Nekünk összeszokott bandánk van és semmi kedvem végignézni hogy játsza magát vagy a barátaimnak vagy más férfiaknak. Plusz mi barátok vagyunk, nem csak haverok akik a buli miatt lógnak együtt. Nekünk fontos emlék volt évekkel ezelőtt a fesztivál és úgymond együtt akarunk nyaralni.

Hogyan mondjam el asszertívan hogy NEM akarok vele lenni? A barátaim is ismerik nem akarnak vele lenni.

Nem akarok haragot, rosszba lenni vele, de nem akarom a fesztiválélményemet rontani a jelenléte miatt…

Vagy csak ne írjak vissza és mondjam Hogy jaj bocsi, nem láttam hogy írtál?😅

2024. júl. 9. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Mivel megkérdezte, hogy lehetne-e (nem "nem e lehetne", hanem "nem lehetne-e"), ezért megmondod, hogy nem. Ennyi. Ezen mi a bonyolult???
2024. júl. 10. 06:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért az is fura hogy ha a barátaid fele ismeri, miért nem akarják veled együtt lekoptatni, moért efyedül akciózól.
2024. júl. 10. 10:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon be vagy feszülve a lány miatt.

Egy nagyobb társaságban, egy fesztiválon, ha nem találod fel magad, csak mert van ott 1 valaki, - akivel egyébként felszínesen jóban is vagy - akkor veled van a baj.

Ha mindenáron le akarod koptatni, akkor viszont simán mondd meg neki, hogy rühellem, csapódjon másokhoz.

Persze lehet, hogy végül, ha ott mégis találkoztok, neked lesz kellemetlenebb

júl. 22. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!