Hogy mondjam meg neki hogy nem akarunk vele lógni?
Egy ismerősömmel voltam fesztiválozni (neki is és nekem is volt külön társaságom) vegyültünk is, felszinesen jóban vagyunk mert osztoztunk a szálláson. De javarészt én és a barátnőm csak akkor volt jó ha épp nem volt társasága, kihagytak minket vagy észre se vették hogy nem vagyunk ott. Ez a lány tipikusan olyan, hogy figyelemre vágyik, a pár nap alatt rengetegen próbálták felszedni, flörtöltek vele. Természetesen otthagytak minket csomószor ( vagy a flörtért vagy épp az ingyen piáért) de a közös képeket meg rakta ki…
Nagyon nem szeretem ezt a felszínességet. Megyek egy nagyobb társasággal még egy fesztiválra, ahol ő is ott lesz, végig és nincs társasága, ezért kérdezte is hogy nem e lehetne velünk. A mi társaságunkból ismeri a fiú barátaim, és természetesen csak azért lenne velünk mert nincs más.
Nekünk összeszokott bandánk van és semmi kedvem végignézni hogy játsza magát vagy a barátaimnak vagy más férfiaknak. Plusz mi barátok vagyunk, nem csak haverok akik a buli miatt lógnak együtt. Nekünk fontos emlék volt évekkel ezelőtt a fesztivál és úgymond együtt akarunk nyaralni.
Hogyan mondjam el asszertívan hogy NEM akarok vele lenni? A barátaim is ismerik nem akarnak vele lenni.
Nem akarok haragot, rosszba lenni vele, de nem akarom a fesztiválélményemet rontani a jelenléte miatt…
Vagy csak ne írjak vissza és mondjam Hogy jaj bocsi, nem láttam hogy írtál?😅
Nagyon be vagy feszülve a lány miatt.
Egy nagyobb társaságban, egy fesztiválon, ha nem találod fel magad, csak mert van ott 1 valaki, - akivel egyébként felszínesen jóban is vagy - akkor veled van a baj.
Ha mindenáron le akarod koptatni, akkor viszont simán mondd meg neki, hogy rühellem, csapódjon másokhoz.
Persze lehet, hogy végül, ha ott mégis találkoztok, neked lesz kellemetlenebb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!