Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudja az álom ezt az...

Honnan tudja az álom ezt az állapotot?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre (és a barátaim is), hogy álmomban mindig történik rgy olyan, hogy valaki ordibál vagy vmit elkövet, amire felébredünk, és az az érdekes, hogy mindig 1 perccel az ébresztőóra előtt kelek fel. De ez nem egyszer, hanem sokszor van ez. Mindig 6:30kor rakom az ébresztőt, és mindig 6:28-30 között ébreszt fel az álmom. Vagy szimplán akkor, mielőtt másodpercek múlva szól az ébresztő. Mivel magyarázható ez? Ez Isteni cselekvés, vagy valami manipulálja az agyamat? Vagy ehhez szokott hozzá az agyam és emiatt? Vagy van olyan, hogy előreteszem direkt az ébresztőt negyed- vagy félórával, és akkor is az álom kelt fel?

2024. júl. 8. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A tested már hozzászokott a 6:30-as keléshez.
2024. júl. 8. 11:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Gondolom, mindig kb. ugyanabban az időben kelsz. Akkor nekem is ez volt, hogy ébresztő előtt pár perccel felébredtem.

Most, hogy teljesen össze-vissza dolgozom (de nem az, hogy egyik hét délelőtt, másik délután, hanem naponként össze-vissza), teljesen felborult a bioritmusom, most már az a jellemzőbb, hogy beleálmodom az ébresztőt az álmomba, és elalszok.

Múltkor mondjuk azt álmodtam, hogy egy barátommal voltam strandon, ugyanazt a zenét játszották már mióta, mondtam a barátomnak, hogy ez baromi idegesítő, mikor váltanak már számot, mire mondta álmomban (nem tudtam, hogy álmodok) a barátom, hogy ugye tudod, hogy bármikor felkelhetsz, és kikapcsolhatod? És még meg is beszéltük, hogy akkor én most még alszom? Igen, alszol, és ezt csak álmodod. És ha nem kelsz fel, el fogsz késni, megint. Nagyon fura volt :D

2024. júl. 8. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!