Honnan tudja az álom ezt az állapotot?
Gondolom, mindig kb. ugyanabban az időben kelsz. Akkor nekem is ez volt, hogy ébresztő előtt pár perccel felébredtem.
Most, hogy teljesen össze-vissza dolgozom (de nem az, hogy egyik hét délelőtt, másik délután, hanem naponként össze-vissza), teljesen felborult a bioritmusom, most már az a jellemzőbb, hogy beleálmodom az ébresztőt az álmomba, és elalszok.
Múltkor mondjuk azt álmodtam, hogy egy barátommal voltam strandon, ugyanazt a zenét játszották már mióta, mondtam a barátomnak, hogy ez baromi idegesítő, mikor váltanak már számot, mire mondta álmomban (nem tudtam, hogy álmodok) a barátom, hogy ugye tudod, hogy bármikor felkelhetsz, és kikapcsolhatod? És még meg is beszéltük, hogy akkor én most még alszom? Igen, alszol, és ezt csak álmodod. És ha nem kelsz fel, el fogsz késni, megint. Nagyon fura volt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!