Hol kellene tartania az életben egy közel 30 évesnek?
Figyelt kérdés
Mi az amit ebben a korban már illik/ nem illik csinálni? Teljesen elvesztem, 28 éves nő vagyok, úgy érzem teljesen le vagyok maradva mindennel. Van aki nálam fiatalabb gyereke van, férje, lakása én azt se tudom elmondani hogy lenne bármilyen épkézláb emberi kapcsolatom vagy bármi amit fel tudnék mutatni. Örömet sem okoz semmi már. Úgy érzem öreg vagyok és nincs már semminek értelme vagy nincs lehetőségem. Főleg ilyen párkapcsolat vagy baráti téren, akinek ennyi idősen nincs azt már furának tartják.2024. júl. 7. 21:42
1/18 anonim válasza:
Olyanokkal ne barátkozz akik ez alapján ítélnek meg. Egyébként akinek nincs rá matek ez sok mindentől függ.
2/18 Noren1989 válasza:
Pl elvàràs, h legyen munkàd.
Na ezen kívül semmi konkrétum nincsen.
3/18 anonim válasza:
Mindenkinek egyéni életútja van. Nincs ilyen, hogy hol kell. S az egyessel egyetértek. Aki megszab valamit és azért nem akar ismerkedni, az mehet nagyon távolra.
4/18 A kérdező kommentje:
Munkám van, de otthon lakom igaz mindent magamnak fizetek de iszonyatosan megvisel. Van kocsim, pár millió megtakarításom. Csak így mennek az évek a semmire, úgy érzem ez nem élet. Ahelyett hogy mondjuk utazgatnék, szórakoznék, szexelnék a férjemmel vagy gyereket nevelnék ehelyett van a ,, mama hotel’’ és hogy a kutya se kiváncsi rám. Egyszerűen nem látom hol a kiút, ha el is megyek bulizni furán néznek rám de igazából minden fura lassan az embereknek bennem. Néha kinyírnám magam legszívesebben…
2024. júl. 7. 21:56
5/18 anonim válasza:
"Munkám van"
"Mindent magamnak fizetek"
"Van kocsim"
"pár millió megtakarításom"
Nem vagy lemaradva konkrétan így semmiről. Amiket kiemeltem, ezek körül semmim nincs, szintén mamahotel, munkám sincs, azaz nem hogy pár millám, de 1000 ft-om sincs magamra csak úgy. Zavar persze, álláskereső vagyok, változtatni akarok, de akkor gondolhatod, hogy engem mennyire frusztrál. Ja, és csak pár évvel vagyok fiatalabb, mint te. Az nem sok, eltelik. Én is azt érzem, hogy nem itt kellene tartanom. Határozottan mondhatom, hogy előrébb vagy, mint én.
6/18 anonim válasza:
Akinek ennyi idősen lakása van azt vagy a szülők fizették vagy az állam (csok).
7/18 anonim válasza:
Férj, 2 gyerek, hitelmentes saját lakás, új autó.
8/18 anonim válasza:
4 lakás, legalább 1 kertes ház és nyaraló, 2 új autó, 1 vállalkozás.
Legalábbis a férfiaktól ezt várják el a nők.
9/18 anonim válasza:
#8 Nem feltétlenül az "elvárás", de ha már megvan a lehetőségünk, hogy válogassunk akkor nyilván sokkal vonzóbb lesz egy olyan férfi aki anyagi stabilitást tud nyújtani.
10/18 anonim válasza:
De szerencse, hogy az ilyen pasik is megtehetik, hogy válogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!