Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol kellene tartania az...

Hol kellene tartania az életben egy közel 30 évesnek?

Figyelt kérdés
Mi az amit ebben a korban már illik/ nem illik csinálni? Teljesen elvesztem, 28 éves nő vagyok, úgy érzem teljesen le vagyok maradva mindennel. Van aki nálam fiatalabb gyereke van, férje, lakása én azt se tudom elmondani hogy lenne bármilyen épkézláb emberi kapcsolatom vagy bármi amit fel tudnék mutatni. Örömet sem okoz semmi már. Úgy érzem öreg vagyok és nincs már semminek értelme vagy nincs lehetőségem. Főleg ilyen párkapcsolat vagy baráti téren, akinek ennyi idősen nincs azt már furának tartják.
2024. júl. 7. 21:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
A válaszokat nem olvastam el, de azt gondolom, hogy akkor fogsz bárhol is tartani, amikor rájössz, hogy ez nem verseny. Addig kb. sehol.
2024. júl. 8. 04:37
 12/18 anonim ***** válasza:
21%

Ha azt akarod, hogy legyen valakid azért tenni is kéne, nemcsak sajnáltatni magad. Csinos vagy? Adsz a külsődre? A külső kisugárzásodon megmutatkozik a depresszív hangulatod, úgyhogy jó lenne, ha ezt befejeznéd.

Amint lesz páros, esélyed lesz elköltözni otthonról vagy albérletbe, vagy vesztek közösen egy lakást.

Önsajnáltatással nem lesz jobb az életed. Nincs ilyen, hogy hol kéne tartanod. Saját magadból, saját tempódban hozd ki a maximumot.

2024. júl. 8. 05:31
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Jav..amint lesz párod
2024. júl. 8. 05:31
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Itt hogy nem másokhoz hasonlítod magad.
2024. júl. 8. 07:23
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
A nők 30 körül sokszor magukra helyeznek nagy nyomást. Ezzel hogy Úristen még nincs férjem Úristen még nincs gyerekem...
2024. júl. 8. 08:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Mintha engem írtál volna le... Én külföldön vagyok, kb mindennap megakarok halni, én se látom az értelmet az életnek. Dolgozok, kb 7 hónapja együtt vagyok egy pasival de nem vesz rá semmi hogy össze költöztünk, nem hiányzik a családi élet, gyereket sem akarok. Nem vagy lemaradva semmivel, nem kötelező gyereket szülni. Nekem sincs lakásom,soha nem is lesz ilyen árak mellett, már nem is vagyom rá. Te szuper vagy, sok életképtelen el van tartva és semmirekellő.
2024. júl. 8. 09:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Megvan mindened csak nem tudod értékelni. Nekem se munkám se pénzem mégsem sírok itt. A párom tart el és tanulok, elsüllyedek szégyenemben, ehhez képest neked arany életed van.
2024. júl. 8. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól írja a 17-es.
2024. júl. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!