Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretik az emberek a...

Miért szeretik az emberek a tüzijátékot nézni?

Figyelt kérdés

Nem mondom hogy én nem szeretem de ha jobban belegondolsz akkor annyiszor lát az ember tüzijátékot hogy azt sem lehet mondani hogy újdonság és nem is annyira változatos ami miatt nem lehetne kihagyni.

Egy tánc, ének mindig más és vannak benne újítások.

Mégis ha tüzijáték van akkor az emberek alig várják. A gyerekeket megértem, gyerekként sok olyan dolog érdekes ami a felnőtteknek nem.

júl. 5. 17:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Gyerekkoromban érdekes és szép volt, most 100 felé már nem érdekel.
júl. 5. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Én az ünnepi hangulatát szerettem gyerekként, hogy összehozza az embereket és sötét van, ami gyerekként amúgy is ritka hogy sötétben kinn lehetsz az utcán mégis biztonságban vagy felügyelettel. Emellett szép is.

Amit sosem szerettem az a hangja meg a szaga.

Felnőttként már nem szeretem, láttam eleget, hogy tudjam milyen, már nincs varázsa számomra, de a negatív hatásait ismerem és azok zavarnak.

De fröcsögni nem szoktam, nekem macskáim vannak, azok biztonságban védve vannak, gyerekem eddig átaludta.

júl. 5. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

"Én az ünnepi hangulatát szerettem gyerekként, hogy összehozza az embereket és sötét van, ami gyerekként amúgy is ritka hogy sötétben kinn lehetsz az utcán mégis biztonságban vagy felügyelettel. Emellett szép is."

Ez most is így van!

júl. 5. 23:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sokallom azért azt a pár milliárdot, bőven elég lenne fellőni egy-két rakétát az országház tetejéről az Orbánnak vagy a Deutsch Tominak!
júl. 5. 23:33
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Csak a macskások szerethetik, a kutyások kizárt.
júl. 6. 07:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert szép, hangulatos.
júl. 7. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha azt gondoljátok, hogy egyforma és nincs több féle, javaslom, hogy tekintsetek meg egy-egy videót egy japán, egy olasz és egy máltai tüzijátékfesztiválról.

A pyrotechnikában rengeteg irányzat van, teljesen másfajta termékeket készítenek és teljesen más a hangulatuk.

Ezen kívül a színek és formák varriációja is végtelen, hát még a zenére komponálásban rejlő lehetőségek.

A tüzijátékozás egy nagy múlttal művészet és a kézműves termékek elkészítése mögött hatalmas tudás van. Javaslom mindenkinek, hogy próbáljátok más perspektívából megközelíteni ezt a beszűkült látókörű fröcsögés helyett:)

júl. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!