Gyurcsány meg Bajnai is lövette magának a tüzijátékot a szülinapján vagy csak Orbán Úr szereti ha így megbecsülik?
Őrületes... Tűzijátékot kiveséztétek, no de van itt felvétel? Ennél a "hírek.ma" nevezetű akárminél? Mert ha ennyiért pénz jár, ezt a szintet megtudom ütni simán. Semmi közöm nincs az újságíráshoz, de látszólag nem feltétel... A fene se fog az ép.iparban gürcölni, ha ennyi is elég. Ezt a szintet én úgy gondolom (minden önteltséget félretéve) tudom hozni villanyszerelőként is, még másodállásban is belefér.
Kezdem akkor, ill. folytatnám az ízléstelenséget, mert hogy maga a "cikk" sokkal inkább az (véleményem szerint). Hátha felfigyel rám valamelyik "híroldal":
Gyurcsány nem, Ő nem olyan! Mást szokott lövetni... szemeket!
Tusé!
Magyarországon egyébiránt törvényileg TILOS év közben 1-3. osztályú pirotechnikai terméket használni MAGÁNCÉLRA(!)...
Hagyok időt... :)
Na, tévedtem. Mégsem vesézték ki a témát...
5-ös, ezt meg honnan szedted??? Abszolút nem igaz, sehogy sem!
1-2. osztályba tartozó pirotechnikai eszközt az év bármely napján, engedély kérése nélkül használhatsz magánterületen (ez mondjuk tény, pl. középületben csak pirotechnikus jelenlétében, ebbe nyilván az 1. osztály tartozik, 2. osztályba a kültéren használatosak tartoznak)! 1-2. osztályba tartozóhoz még felnőttkorú sem kell, 1. osztályba tartozót 14 életévét betöltött, 2. osztályba tartozót 16. életévét betöltött használhatja, vásárolhatja. Egyéb iránt 1. osztályba kb. tudod mi tartozik? A csillagszóró, meg az a fityula a tortára... :D
A 3. osztályba tartozóra vonatkozik az a törvény, hogy csak Szilveszterkor használható fel!
Egy kikötés van, max. 1kg-nyi töltettel rendelkező "cuccot" birtokolhatsz magánemberként. 3. osztályba tartozó tűzijátékok ált. töltetben "nagyobbak", mint a 2. osztályba tartozók, de... de ha mondjuk veszel pl. 5-10 2. osztályba tartozót és ezt összekötöd vagy kérésre összekötik neked, annál a töltet mennyisége nem adódik össze, így egy gyújtással is lelehet rendezni viszonylag hosszú tűzijátékot, legálisan, magánterületen, az év bármely napján.
...hagytam időt... :)
...magánterületen...hmmm
Budai vár...Miniszterelnöki rezidencia...MAGÁNTERÜLET...hmmm
OMG...nem a megfizethetőség a rendelet értelme...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!