Ha egy lány nyáron is hosszú alsó-felsőben van, akkor takargat valamit valószínűleg?
Figyelt kérdés
Egyébként nagyon szép alakja van, de mindig csak hosszú ruhában látni, még ebben a 40 fokban is. Lehet hogy hegei vannak és takargatja?2024. júl. 5. 14:29
31/33 anonim válasza:
Csak a saját nevemben tudok beszélni: ocsmány a bőröm, nagyon szőrös típus vagyok, nem akarok barnulni, és gyűlölöm, ha perzselget a nap.
32/33 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem is hófehér bőröm van, de azalatt az idő alatt, amíg elsétálok egy fedett térből egy járműig, nem sok kárt okoz a nap, se nem égek le, se nem barnulok, illetve de, kb fél árnyalat eltérés szokott lenni a nyár végére a ruhával fedett és nem fedett rész között, de ugyanúgy fehér maradok.
Ha nem csak egy átlag munkanapról van szó, amikor tényleg csak pár percet töltök napon, hanem mondjuk valami szabadtéri programom van, akkor is árnyékban vagyok 95%-ban. Olyan helyre nem megyek, ahol főni kellene a napon egész nap. De a 30 fokos árnyékban sokkal jobb, ha szabadon van a bőröm nagyobb része, mintha fülledne be minden a ruha alatt. Hiába lenge, laza, akkor is melegebb.
33/33 anonim válasza:
Lehet. De sokkal valószínűbb, hogy pl. fényérzékeny a bőre, vagy csak valami divatos stílus. Szóval vagy valami vagy megy valahová. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!