Ha egy lány nyáron is hosszú alsó-felsőben van, akkor takargat valamit valószínűleg?
Lehet féltékemy a baratja.
Nekem speciel nem egy pasim volt aki nem engedte hogy szoknyában legyek vagy kivágott felsőkben trikokban stb.
Sokszor ramszoltak akkor ha pl farmerben ültem vagányan széttett lábakkal hogy zárjam össze.
Igaz hogy most épp nincs barátom.
De én még ma se merek már szoknyát felvenni pl.
Mert valamennyi igazság van abban amiket mondanak hogy a pasik mocskosak tenyleg.
Ugyanis melohelyen is zárt felsokben vagyok vagy hosszuban es nem egyszer pasiktol (kollegapasik)kapom, hogy nincs melegem? miert nem vetkozok le? Vagy pl kocsiban ha kabátban vagyok jól befűt jó magasra, hogy vetkozzek le.
Vajon miert fáj az a pasiknak hogy nem vetkozom le. egy noi munkatarsam se szol soha de érdekes, a nőket nem zavarja.
Meg amikkr randira hívnak(prpbálok ismerkedni), és bekerdez hogy miben leszek veszek fel szoknyát? Mert ő azt szereti. Hát itt kb el is megy a randitol is a kedvem. Nem azért megyek egy randira hogy izgassak vagy lesz.pjak egy pasit. Hanem ismerkedni hogy egyáltalán leülök e vele egy asztalhoz..
Az exeim óta teljesen más fényben látom már a pasikat
Vagy azt a stílust szereti, nem minden a haspóló meg ezek a szutykok. Ha tényleg a hosszú stílusú ruhák jönnek neki be, akkor mélységes tiszteletem neki, hogy nem mutogatja magát :)
(Nyugodtan le lehet szavazni a választ trollok)
Vagy tetoválása, amit már megbánt.
Esetleg lövi magát kábítószerrel, és a könyökhajlatában ott vannak a tűszúrások nyomai.
Szoval kb az exeim mellett nekem szinte "csodorban" is kellett járnom. No smink no szoknya no magassarku no mukorom no semmi.
És kb kezdtem rájönni is arra hogy tényleg miert is nem jo ez.
Mikor randin a seggem erdekli a csávót pl. Hát az nem érdemli meg hogy lásson se.
Ismerek ilyen lányt, és 2 dolog miatt ilyen, az egyik azaz amit #1-es ír tele van komplexusokkal és elégedetlen magával, zárkózott is kicsit,
De ugyanakkor ez a stílusa is.
Nincs hiba a testén, az alakja is tökéletes, tetkó sincs, egészséges is, sportol is. Egyszerűen ilyen.
Nyáron a melegben nyilván feltűnőbb.
"Ebben a 40 fokban"? Hol van 40 fok? Nálunk egy hete ilyen 18 fokok vannak, kicsit meg is fáztam, én is pulcsiban mászkálok mostanában.
Amúgy amikor meleg van, akkor is ezer oka lehet.
- ennyire fázós
- takargatni akarja magát
- vallásos
- vékony hosszú ruhát hord az UV ellen
- stb
7 dehogy koszonhetem magamnak. En olyanokkal szoba se állok akik azzal kezdik jo a s.ggem vagy randira(ismerkedeshez)neki szoknya kell.
Meg pakoljam ki a csöcseim.
Pont hogy ilyenek nekem nem is kellenek. Szoba nem allok veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!