Van értelmele lerakni a jogosítványt(B) hogy valószínűleg hosszú ideig még nem lesz kocsim?
Olyan szempontból igen, hogy folyamatosan kúsznak fel az árak, pár év múlva simán el tudom képzelni hogy elkérnek akár 8ezer Ft-ot is egy óráért.
Én anno 2019 novemberében kezdtem vezetni, akkor 4500at fizettem, most ugyanaz az autósiskola 6000-t kér egy rohadt óráért (Szegeden). Ha az évek során autó hiányában kiesel a rutinból, max befizetsz még egy pár órát hogy gyakorolhass oktatóval mielőtt elkezdesz egyedül vezetni
Van.
Egyrészt évről-évre drágább lesz a jogsi, másrészt lehet, hogy addig párszor jól jön (munkavégzés, ismerős megkér, stb.).
Később lehet, hogy kevesebb időd lesz rá munka, család, stb. miatt.
Van.
Olcsóbb és egyszerűbb nem lesz.
Ha pedig a jövőben hirtelen szükség lenne rá akkor több hónap lesz mire megcsinálod.
A jogsi egy jó befektetés, mert ha egyszer megcsinálod akkor azt csak az orvos, vagy a bíró veheti el :)
Igen
Egyrészt mert egyre csak drágább lesz
Másrészt meg ki tudja mikor lesz rá szükséged
És jobb, ha minél előbb túl vagy rajta
Szerintem meg nincs értelme, ha utána nem vezet, mert ahogy írta, belatható időn belül nem lesz autója...
A többi opció olyan feltételezéseken alapul, ami nagyon esetleges, autót jobb nem kölcsön kérni, munkahelyet sem váltogat mindenki rendszeresen.
A vélemenyem alapja, hogy van néhany ismerősöm, akiknek évek óta megvan a jogosítványuk, de nem volt alkalmuk vezetni, és eljutottak oda, hogy már nem is mernek még alkalmi soforködést sem vállalni.
Lényegében ott tartanak, hogy van jogosítványuk, de gyakorlat semmi, ha vezetni szeretnének ismét be kell ülni melléjük egy oktatónak.
Persze, az árak mennek fel, biztos, hogy drágább lesz a jogsi is, de ha nem kell, nincs kihasználva, akkor minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!