Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy lány nyáron is hosszú...

Ha egy lány nyáron is hosszú alsó-felsőben van, akkor takargat valamit valószínűleg?

Figyelt kérdés
Egyébként nagyon szép alakja van, de mindig csak hosszú ruhában látni, még ebben a 40 fokban is. Lehet hogy hegei vannak és takargatja?
2024. júl. 5. 14:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
52%
Át vannak engedve a magamutogato csajoknak. Engem ne a s.ggem miatt szeressen senki.
2024. júl. 5. 14:55
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Magánügye miért visel olyat!
2024. júl. 5. 15:17
 13/33 anonim ***** válasza:
10%
Mondd meg neki, hogy egy szűk forrónadrágban és egy ujjatlan, kivágott felsőben sokkal jobban mutatna.
2024. júl. 5. 15:19
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
A lányom most már egyetemista. 7-8 osztályban mentális problémái voltak. Anorexia, vagdosta magát... Évekig jártunk pszichiáterhez. 11. osztályra megszüntek a problémák. Viszont a vagdosás látszik és ezt szégyeli, ezért van a mai napig hosszú farmerban és hosszú újjú ingben.
2024. júl. 5. 15:20
 15/33 anonim ***** válasza:
33%
Esetleg gyantáztatás végett.
2024. júl. 5. 15:48
 16/33 anonim ***** válasza:
42%

15-ös, vagyis szőrös.

Látod, erre nem is gondoltam, pedig teljesen kézenfekvő.

2024. júl. 5. 15:50
 17/33 anonim ***** válasza:
42%

Munkába nyáron én is hosszúnadrágban vagyok (vékony vagyok). Több okból is: -nagyon fázós vagyok, a héten jött hidegfronban meg is fáztam, én röhögve elvagyok a 35°-ban

-munkahelyem nem engedi a rövidgatyát, szoknyába meg nem szeretek buszozni+sose voltam szoknyás típus

2024. júl. 5. 16:31
 18/33 anonim ***** válasza:
78%
Jó kombinálást a kíváncsi fáncsi kérdezőnek! Lelki szemei előtt máris megjelent egy anorexiás, szőrös, kisebbségi komplexusos, hegekkel borított szuicid nőszemély. Remélhetőleg ezek után nem lesz már olyannyira kíváncsi rá, mi van a hosszú ruha alatt 😁
2024. júl. 5. 16:44
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle oka lehet. Lehet tényleg testképzavar és hegesedés, lehet féltékeny pasi. Lehet az is, hogy neki egy hosszú, szellős természetes anyagú ruha kellemesebb nyáron, mint egy p...ashort, jobban csinálja a légmozást. Lehet, jobban áll neki a hosszabb fazon.
2024. júl. 5. 16:53
 20/33 anonim ***** válasza:
56%

Ha kevés a ruha, az a baj, ha sok, az a baj, ha színes, nem illik össze, az a baj, ha fekete, az a baj.

Lehet nem akarja, hogy bámulgasd az alakját, lúzer.

2024. júl. 5. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!