Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy lány nyáron is hosszú...

Ha egy lány nyáron is hosszú alsó-felsőben van, akkor takargat valamit valószínűleg?

Figyelt kérdés
Egyébként nagyon szép alakja van, de mindig csak hosszú ruhában látni, még ebben a 40 fokban is. Lehet hogy hegei vannak és takargatja?
2024. júl. 5. 14:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem szereti a testét.
2024. júl. 5. 17:35
 22/33 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, ha nem egy gyáva incel vagy (de az vagy, fogadok...), akkor menj oda hozzá és kérdezd meg.
2024. júl. 5. 17:39
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
A legvalószínűbb, hogy önbizalomhiányos, vagy azt gondolja, hogy rövidben lenni rbancos. Ő baja, ha inkább megfől.
2024. júl. 5. 20:46
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
Én is hosszú felsőben és nadrágban járok. Az UV sugárzás miatt.
2024. júl. 5. 20:55
 25/33 anonim ***** válasza:
33%

Én sokszor olyan vékony pullover félét hordok nagyon vékony aminél a hasam alja még látszik, a nadrág pedig ilyen laza és vékony de sokszor hosszú.

Sportolok is, nincs önbizalomhiányom, nem szeretem ha megbámulnak, vagy méregetnek így a nadrág sem testhez simulós teljesen.

Így érzem jól magam., Nyilván strandon más :)

2024. júl. 5. 21:30
 26/33 anonim ***** válasza:
30%
Lehetne tükör elé állni és ott méricskélni! (minfenkinek szól...).
2024. júl. 5. 22:16
 27/33 anonim ***** válasza:
68%
Nem bírja a napot a bőre, napallergiája van, nem volt ideje szőrteleníteni, esetleg nem elégedett magával, hegek vannak a testén, sok az anyajegye és nem akarja hogy elrákosodjon, visszeres a lába, ilyen a stílusa stb. Hirtelen ezek jutottak eszembe ami miatt hosszúban szoktam járni nyáron.
2024. júl. 5. 23:05
 28/33 anonim ***** válasza:
62%
Ja vagy menstruál, olyankor is jobban szeretem a hosszú nadrágot.
2024. júl. 5. 23:05
 29/33 anonim ***** válasza:
76%
Az nem lehetséges, hogy egész egyszerűen csak tetszik és kényelmes neki??
2024. júl. 5. 23:16
 30/33 anonim ***** válasza:

Miért kell egyből ilyenre gondolni? :D

Nekem nincs bajom a testemmel, mégis általában háromnegyedes ujjú midiruhákat hordok, pusztán azért, mert ezt szeretem. Én nagyon nem bírom a meleget, 25 fok felett mar döglök megfele, de viszont a bőröm tejfehér és hiába kenem magam naptejjel, egyszerűen éget a nap. Ennyi a magyarázat, nem vagyok sem komplexusos, sem önbizalomhiànyos, viszont te meg egyből ítélkezel. Nem teljesen mindegy, ki mit hord?

2024. júl. 6. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!