Kérdező, ha nem egy gyáva incel vagy (de az vagy, fogadok...), akkor menj oda hozzá és kérdezd meg.
2024. júl. 5. 17:39
23/33 anonim válasza:
A legvalószínűbb, hogy önbizalomhiányos, vagy azt gondolja, hogy rövidben lenni rbancos. Ő baja, ha inkább megfől.
2024. júl. 5. 20:46
24/33 anonim válasza:
Én is hosszú felsőben és nadrágban járok. Az UV sugárzás miatt.
2024. júl. 5. 20:55
25/33 anonim válasza:
Én sokszor olyan vékony pullover félét hordok nagyon vékony aminél a hasam alja még látszik, a nadrág pedig ilyen laza és vékony de sokszor hosszú.
Sportolok is, nincs önbizalomhiányom, nem szeretem ha megbámulnak, vagy méregetnek így a nadrág sem testhez simulós teljesen.
Így érzem jól magam., Nyilván strandon más :)
2024. júl. 5. 21:30
26/33 anonim válasza:
Lehetne tükör elé állni és ott méricskélni! (minfenkinek szól...).
2024. júl. 5. 22:16
27/33 anonim válasza:
Nem bírja a napot a bőre, napallergiája van, nem volt ideje szőrteleníteni, esetleg nem elégedett magával, hegek vannak a testén, sok az anyajegye és nem akarja hogy elrákosodjon, visszeres a lába, ilyen a stílusa stb. Hirtelen ezek jutottak eszembe ami miatt hosszúban szoktam járni nyáron.
2024. júl. 5. 23:05
28/33 anonim válasza:
Ja vagy menstruál, olyankor is jobban szeretem a hosszú nadrágot.
2024. júl. 5. 23:05
29/33 anonim válasza:
Az nem lehetséges, hogy egész egyszerűen csak tetszik és kényelmes neki??
2024. júl. 5. 23:16
30/33 anonim válasza:
Miért kell egyből ilyenre gondolni? :D
Nekem nincs bajom a testemmel, mégis általában háromnegyedes ujjú midiruhákat hordok, pusztán azért, mert ezt szeretem. Én nagyon nem bírom a meleget, 25 fok felett mar döglök megfele, de viszont a bőröm tejfehér és hiába kenem magam naptejjel, egyszerűen éget a nap. Ennyi a magyarázat, nem vagyok sem komplexusos, sem önbizalomhiànyos, viszont te meg egyből ítélkezel. Nem teljesen mindegy, ki mit hord?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!