Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is sz'rik mindenre?

Más is sz'rik mindenre?

Figyelt kérdés
Konstans nihilben vagyok, apátiában talán? Dolgozom, kockulok, rá kéne vennem magam hogy újra edzeni járjak. De egyébként csak vagyok a nagy nihilben, morálisan és egzisztenciálisan is nihilista nézeteim vannak. Úgy igazán érezni sem szoktam, párkapcsolat meg egyéb célok? Áh, bár mostanság egész jól fogok keresni, igaz többet is dolgozom majd, annyi a több pénz nagyobb kényelmet jelent. De ilyen végtelen nihil és üresség az egész, nem tud érdekelni vagy meghatni semmi egy ideje, úgy lassan 10 éve. 24f
2024. jún. 25. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem, komolyan veszem amit csinálok, és szeretem is. Talán pont ezért sikeresek a projektjeim, cégeim. Fiatalon is igyekeztem, és a párom ia igyekszik.

Elég rossz irány amit tolsz, de lelked rajta.

2024. jún. 26. 09:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Én azért igyekszem élvezni az életet, de amúgy a nihilizmussal is egyet tudok érteni. Igazából szerintem nem sok értelme van a földi életnek azon kívül, hogy megéld a pillanatot, jól érezd magad. Számtalanszor láthattuk, hogy nem érte meg valami magasztos célnak szentelni az életet, mert nem becsülik meg azokat az embereket. Másokért sem éri meg élni, csak magadért.
2024. jún. 26. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!