30 évesen az ember már öreg és sok mindenről elkésett?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 14. 18:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
46 szavazat
1/11 anonim válasza:
Honnan szeditek ezeket a hülyeségeket?
Kb. harmadjára kezdem "elölről". 38 leszek. Annyi lehetőség van előttem, hogy nem számolom.
Sajnálom, aki ezen a szinten van.
De ez súlyos önbizalomhiány. Borzalmas lehet az a közeg, amiben vagy, ha ilyeneket állítanak.
2/11 anonim válasza:
Ezt a baromságot én is gyűlölöm...nevetséges ez amikor rámondják ezt a 30 évesekre.
nagy szerencsére ezt csak ezen az oldalon olvasom...
3/11 anonim válasza:
De akik azon a szinten vannak, hogy nincs más lehetőség, csak hogy itt kérdezzenek, azok a való életben lévő hülyeségeiket teregetik ide.
És rengeteg ilyen van.
4/11 anonim válasza:
Max az ókori Egyiptomban volt így, ahol az átlagéletkor tényleg 30-35 év körül mozgott (bár az ilyen kérdéseknél mégse tudom, hogy mire gondolnak az ezen merengők...)
5/11 anonim válasza:
A homoszexuális világban már simán azt mondják öreg vagy ,de pedig nem így van.
6/11 anonim válasza:
Focisztárnak már öreg vagy.
A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Olyan lesz az életed, amilyet csinálsz magadnak.
7/11 anonim válasza:
Figyelj a szüleim 35 és 37 évesek voltak amikor születtem, szóval remélem nem :)
8/11 anonim válasza:
4, Ezeket a faxságokat honnan veszitek? 35 évesen akkor sem volt öreg az ember. Az még csak az emberélet útjának a fele volt kb.
10/11 Szolovjov válasza:
Hát pl MotoGp versenyző ilyen ,,öregen" már nem lehetsz. Vagyis igen, de lassan a visszavonuláson jár az eszük. Mennek nyugdíjba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!