Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is sz'rik mindenre?

Más is sz'rik mindenre?

Figyelt kérdés
Konstans nihilben vagyok, apátiában talán? Dolgozom, kockulok, rá kéne vennem magam hogy újra edzeni járjak. De egyébként csak vagyok a nagy nihilben, morálisan és egzisztenciálisan is nihilista nézeteim vannak. Úgy igazán érezni sem szoktam, párkapcsolat meg egyéb célok? Áh, bár mostanság egész jól fogok keresni, igaz többet is dolgozom majd, annyi a több pénz nagyobb kényelmet jelent. De ilyen végtelen nihil és üresség az egész, nem tud érdekelni vagy meghatni semmi egy ideje, úgy lassan 10 éve. 24f
2024. jún. 25. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Mivan ?
2024. jún. 25. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Én is hasonlóképpen vagyok, bár én arra sem törekszem, hogy egyáltalán dolgozzak, egy undorító, semmirekellő fos vagyok, mindig is az voltam. Amúgy dettó…. 22L
2024. jún. 25. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
persze még f"sok is rá, így megy ez napjainkban.
2024. jún. 25. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rok mindenre,nem érdekel a holnap csak szórakozni akarok. Dolgozni se akarok nem is megyek.
2024. jún. 25. 23:44
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Én is fosok mindenre. Nekem a munka büdös, tarcsanak el. L/22
2024. jún. 25. 23:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy ebből gúnyt űznek mások, holott teljesen jogos ez a fajta hozzáállás. FIGYELTETEK? Hozzáteszem nem jó, hanem JOGOS eme hozzáállás.

A gyárak elérik, hogy túlszárnyalj más alkalmazottakat ugyanannyi fizetésért. Gyárakat írtam? Ja, elnézést, a legtöbb munkahely. Te viszont maradj motivált és kelj korán kényükre. Végezd el azt, amit a többiek, lehetőleg még többet! Természetesen számold ki a munkaidődet. Cserébe ne legyél szomorú, dolgozz, ne panaszkodj, ne firkálj a gyakorira… Ugye mindenki érzi az iróniát? 2# válaszoló voltam.

2024. jún. 26. 00:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, lemaradt. Továbbra is 6# vagyok. És a 2# is.

Ez a kifejezés, hogy f.sok mindenre nem arra utal, hogy ilyen senkiháziak vagyunk. Hanem belefáradtunk a hétköznapok kínjaiba csupán a semmiért. Ha ezek után sem értik meg az itteniek, végleg elszomorodom.

2024. jún. 26. 00:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Enis

De en mar 40 vagyok, 20 ev munka utan szarok bele mindenbe

Legyen rabszolga a fa szom ezek utan

2024. jún. 26. 06:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, de akinek lakáshitele van az nem teheti meg hogy sz@rik mindenre
2024. jún. 26. 06:29
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Hat igen, az rab*szott

Minek vett fel hitelt

2024. jún. 26. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!