Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet tenni emberundor ellen?

Mit lehet tenni emberundor ellen?

Figyelt kérdés

Nézem a koszos és bőrkeményedéses sarkú, izzadt, sok esetben csunya embereket és elfog az undor. Mit lehet ez ellen tenni?

Megjegyzem egyedül a csinos fiatal lányoktol nem undorodom, azok gyonyoruek!

Továbbá érdekes módon az állatoktól sem undorodom, akkor sem ha csúnyák, öregek vagy éppen ázottkutya-szagúak. Ez hogy lehet? Hogy pont a fajtársaim szaga és látványa taszít?

#emberundor #Mizantropia
2024. jún. 25. 15:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9:

Bocsánat véletlenül nyomtam rád pirosat, zöldet akartam. Kérem aki ezt olvassa és downvotolni akarta, uppolja helyettem. Köszi

2024. jún. 25. 18:22
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

1, Ne a sarkakat nézd;

2, Menj el állatmenhelybe dolgozni.

2024. jún. 25. 19:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Tökéletesen megértelek kérdező, csak én nő vagyok, és mindenkitől undorodom :D kivéve a párom. Meg a kutyák. A kutyákat nagyon szeretem. De az idegen emberek egytől egyig gusztustalanok számomra, büdösek, ostobák, fuj.
2024. jún. 26. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!