Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet ez a hangulat?

Mi lehet ez a hangulat?

Figyelt kérdés
Ha utazom vonaton, buszon és sok az ostoba proli, annyira dühös leszek, hogy legszivesebben leszállnék vagy megverném őket. Pedig amúgy nyugodt ember vagyok. De most már 2 esztenedje ingázok órákat utazok, és annyira besokaltam... nem vagyok elitista, de ez a félálli buta suttyó viselkedés nagyon zavar. Multkor pl két cigany srác arról beszélt hogyan verték agyon a szomszéd kandúrt mert reggel nyávogott. És ez csak egy példa a sok közül.... hogy viseljem ezt el? Nagyon határán vagyok a türelmemnek...

2019. márc. 12. 17:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Teljesen jogosan. Sajnos ez ilyen. En csak csodalkozok h miken mulik h milyen ember lesz valaki és belegondolok ha en szuletek oda mint ok vajon én is ezt csinalnam-e.

Probalj meg zenét hallgatni fulhallgatoval és akkor nem hallod. Esetleg valami sportot ahol le tudod vezetni a felgyulemlett indulatot mert az sem jo, ha idegeskedsz.

Esetleg ha pl mas is hallja hozd fel neki és beszelgessetek lehet pont emiatt lesz egy jó baratsag vagy ismeretség az eletedben.

2019. márc. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!