Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások is undorodnak az emberek...

Mások is undorodnak az emberektől?

Figyelt kérdés
félre értés ne essék nem kinézetre gondolok, és nem valami magát felsőbbrendűnek érző majom vagyok,csak ha felszállok tömegközlekedésre vagy végig megyek a városon,annyi ostoba párbeszédet hallok,és primitív jeleneteket,de inkább az ilyen 20on éves korosztály(én 30 vagyok)szóval annyira látszik hogy elkorcsultak totálisan a social media által és az egész életük egy agyjátszás és észre sem veszik hogy semmilyen személyiségük nincs minden csak valami trend által formált mesterséges dolog.

2022. dec. 3. 12:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Néha igen
2022. dec. 3. 12:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én minden korosztályból hallok ilyeneket, de amúg, meg normális emberekkel veszem magam körül szóval én csak a primitív bunkóktól undorodok, a többiektől nem.
2022. dec. 3. 12:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. dec. 3. 12:28
 4/21 anonim ***** válasza:
37%
Mennyivel jobb vót régen, mikó még a Józsi bácsi reggel bement a kocsmába, este kigyütt, hazament, jól megverte a Marist, aztán keresett egy kisjányt a mezőn, jól megrakta, aztán lefeküdt aludni mint aki jól végezte dolgát! Közben amíg amaz a kocsáma vót, a Maris a Terivel meg a Katival mosott a pataknál, és közben kibeszéltek mindent amit láttak, hallottak, vagy hallották ahogy valaki azt mondta, hogy mintha a nagynénje látta volna, hogy a Juliska a Pistivel megy a kúthó, pedig Julit az apja már hozzá akarta adni a Jánoshó, így aztán kidobták a jányt otthonró, és nagy szégyenbe van a család azóta. Mennyivel szebb világ vót!
2022. dec. 3. 12:34
 5/21 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Hányingerem van tőlük.

Elemzni szoktam párbeszédeket, és azt tapasztalom, hogy a legtöbben szeretnék a saját nézeteiket, véleményüket rákényszeríteni a másikra. Ez alól énsem vagyok kivétel, de meghúzom a határokat, amikor jön a felismerés. A legtöbben képtelenek erre.

Ebből ered a harag és gyűlölet.

6/21 A kérdező kommentje:
tehát konkrétan attól undorodok ha látom hogy semmi személyisége nincs csak amit a média által össze"látott",de akkor meg hibáztatható ő e ezért hogy ilyen lett ebben született,nem lehet önreflexiója
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

#6 Miért, amúgy miből áll az emberek személyise?

-Szigorú, erkölcsös neveltetés -> szigorú, erkölcsös gyerek

-Laza nevelés, semmiféle erkölcs -> lezülött, "lop csal hazudik" gyerek

-Átlagos nevelés és környezet -> átlagos, békés, unalmas személyiség

Az emberek személyiségében semmi extra nincs, van kb 10 tulajdonság, és abból alakul ki 3-5 minden embernél a neveltetése, környezete, és saját preferenciái alapján. Nincs olyan, hogy valakinek "saját személyisége van".

2022. dec. 3. 12:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is undorom van sajnos sok embertől.
2022. dec. 3. 12:47
 9/21 A kérdező kommentje:
7 es értelek talán nem árt ha "mixeli"ezeket az ember és kap innen is, onnan is, és leszűri a dolgokat
2022. dec. 3. 12:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyre jobban. Frászom van attól is, ha az agyilag 0 szomszédok osztják kint a semmit.
2022. dec. 3. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!