Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások is undorodnak az emberek...

Mások is undorodnak az emberektől?

Figyelt kérdés
félre értés ne essék nem kinézetre gondolok, és nem valami magát felsőbbrendűnek érző majom vagyok,csak ha felszállok tömegközlekedésre vagy végig megyek a városon,annyi ostoba párbeszédet hallok,és primitív jeleneteket,de inkább az ilyen 20on éves korosztály(én 30 vagyok)szóval annyira látszik hogy elkorcsultak totálisan a social media által és az egész életük egy agyjátszás és észre sem veszik hogy semmilyen személyiségük nincs minden csak valami trend által formált mesterséges dolog.

2022. dec. 3. 12:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
A lökdösőtést én is elítélem. Ha valaki rosszul helyezkedett, magára vessen, a saját döntése miatt ne részesítsen másokat enyhe testi sértésben. Ha ilyeneket látok, akkor direkt beállok eléjük hogy ne tudjanak kikerülni, és előre engedek mindenki mást. Szálljanak csak fel utolsónak :)
2022. dec. 3. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!