Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások is undorodnak az emberek...

Mások is undorodnak az emberektől?

Figyelt kérdés
félre értés ne essék nem kinézetre gondolok, és nem valami magát felsőbbrendűnek érző majom vagyok,csak ha felszállok tömegközlekedésre vagy végig megyek a városon,annyi ostoba párbeszédet hallok,és primitív jeleneteket,de inkább az ilyen 20on éves korosztály(én 30 vagyok)szóval annyira látszik hogy elkorcsultak totálisan a social media által és az egész életük egy agyjátszás és észre sem veszik hogy semmilyen személyiségük nincs minden csak valami trend által formált mesterséges dolog.

2022. dec. 3. 12:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
Önmagamtól undorodom.
2022. dec. 3. 13:00
 12/21 A kérdező kommentje:
előfordul velem is,bár más dolgok miatt😂
2022. dec. 3. 13:11
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
90% introvertáltként egyenesen fránszt kapok a tömegtől. Közvetlen kapcsolataimat pedig igen alaposan megválogatom.
2022. dec. 3. 13:41
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Általában a bunkó fiatalokkal van bajom, kb tömegközlekedésen találkozok naponta .
2022. dec. 3. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
A csinos nőktől nem, azokra gerjedek. A többitől igen.
2022. dec. 3. 13:52
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Fülhallgatóról még nem hallottál? A Spotify tökéletes társad lehet ebben, és akkor ezeket nem hallanád és nem lennél ennyire agybajos ettől.
2022. dec. 3. 13:55
 17/21 A kérdező kommentje:
túlövöltik ezek
2022. dec. 3. 14:01
 18/21 anonim ***** válasza:
47%
A primitív szövegeken én sokszor inkább csak jót mulatok. Bár átérzem, van az a mennyiség vagy olyan napok, amikor kiéget. Viszont az ostoba, erőszakos, tapló és igénytelen emberektől én is nagyon undorodok mostanra. Főleg amelyik folyton útban van, feltart, megpróbál lehúzni, vagy kötekedni, kellemetlenkedni, vagy megfertőzni a köhögős kórságával. Nagyon elszaporodtak mostanra...
2022. dec. 3. 14:06
 19/21 anonim ***** válasza:
41%
Mindig.
2022. dec. 3. 15:22
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Néha. Például, amikor sorban állunk a buszpályán jó páran már egy jó ideje, és vagy mindenkit kikerülve az ajtóba áll egy újonnan odaért ember, vagy mindenkin átfurakodva lökdösődik előre. Vagy, amikor frusztráltan, vagy alapból ilyen személyiséggel, volán mögé ülnek, és ledudálnak, villogtatnak rád, bemutatnak, amiért betartod a sebességkorlátozást, de ők repeszteni akarnak.
2022. dec. 3. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!