Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnám az embereket...

Hogyan tudnám az embereket kevésbé utálni?

Figyelt kérdés

Annak idején elég sok ember keresztbe tett nekem, úgyhogy nem adtam erre semmi okot. Mindegy.

Lényeg az, ha megbékélni ugyan nem, de hogy tudnám őket jobban elviselni? Hogy kb. ne fogjon el tőlük az undor.

2024. máj. 22. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

"úgyhogy nem adtam erre semmi okot."

Megjegyzendő, hogy többnyire azok szoktak így gondolkodni, akik képtelenek magukba nézni, mert szinte nincs önkritikájuk.

2024. máj. 22. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hmm talán ha magaddal foglalkozol nem mások hülyeségével... Nem akarom túlbonyolítani , válts nézőpontot. Ne azt nézd, hogy ki milyen gáz, hanem azt te milyen szeretnél lenni, azon dolgozz.
2024. máj. 22. 22:32
 3/10 A kérdező kommentje:

Nincs ebben semmi megjegyezni való, mert tényleg nem adtam nekik okot, de ez nem válasz a kérdésre.

Sokszor áldozat voltam, azt viszont vállalom, hogy lehettem volna szemfülesebb ezt az egyet aláírom.

2024. máj. 22. 22:34
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez nem egy rossz elgondolás mondasz valamit.

Mostanában nagyrészt magammal foglalkozom, viszont ne adj Isten, ha mégis hasonló helyzet állna fenn, akkor nem akarnám, hogy újabb malőrt elkövessek.

Talán az az egy bűnöm volt, ha lehet annak nevezni, hogy túl jóhiszemű voltam.

2024. máj. 22. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:

4

Áss a mélyére jóhiszeműséged gyökereinek, ez egy jó kiindulópont. Önismeret és stabil belső önbecsülés fejlesztése legyen a célod. Nem egoizmus, nem beképzeltség, hanem reális énkép a hibáid elfogadásával együtt. Ha ezen az úton elindulsz, idővel el tudod fogadni a többi embert is a hibáikkal együtt.

2024. máj. 22. 22:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod. Lehet ezt fogom tenni.

Alszom erre egyet és meglátom mit tehetek az ügy érdekében, de az biztos, hogy nem akarom hagyni magam tőrbe csalni.

Elég baklövést követtem el, nem kell még több.

2024. máj. 22. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Ne légy naiv, de továbbra is hagyd, hogy a szeretet energiák áramoljanak szívedben. Legyen nyitott a szíved, legyél kedves. 🙂
2024. máj. 22. 23:27
 8/10 anonim válasza:
100%
ha bele versz a fejükbe az szokott segiteni nekem.
2024. máj. 22. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, én nem változtatok a hasonló gondolkodásomon. Az van előttem, hogy ők is hasonlóan gondolkodnak sokmindenkiről..
2024. máj. 23. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy így érzel, de azzal csak magadnak, és az emberi kapcsolataidnak ártasz, ha az embereket kollektíven utálod. Olyanokat veszel egy kalap alá a téged bántókkal, akik nem ártottak neked, és már eleve máshogy fordulsz feléjük. Ennek pedig nem lesz jó vége.
2024. máj. 27. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!