Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A diplomás, nagyon művelt...

A diplomás, nagyon művelt emberek miért nézik le, szólják meg a kevésbé iskolázott embereket? (bunkó beképzelt szomszédok) A több lent.

Figyelt kérdés

A szomszédban lakik egy házaspár. A férj ügyvéd a felesége valamilyen hivatalos helyen dolgozik. Kb. 10 éve laknak itt,a nevüket most tudtuk meg úgy,hogy egyik ismerősük volt nálunk.Szóval eddig még azt sem tudtuk ,hogy hívják őket.

Köszönni nem tudnak, nem akarnak. Az idióta kutyájuk rendszeresen átjár hozzánk mert a nagyon művelt gyökér gazdája lusta megkötni,elzárni amikor kiáll az autójával. A kutya az udvarunkat tele szarja,a cipőket elviszi,szétrágja. Már szóvá tettük ezt,de szerintük mi vagyunk a hibásak mert nyitva van a kapunk és nem ők (ekkora idióta barmot :D ). Szóval diplomás,beképzelt,pökhendi,flegma,bunkó két idióta baromról van szó.

Legutóbb valamelyik idősebb idióta rokonuk jött hozzájuk. Beállt a házunk mellett lévő "fordulóba". Én szóvá tettem neki normális hangnemben , hogy nem kellene oda állni mert így engem is akadályoz (induláskor hátra kell tolatnom,mert csak arra tudok elindulni előre nem) és a többi ember is itt szokott megfordulni, mondtam neki ,hogy én is beállhatnék ide de nem állok mert nem vagyok bunkó (amúgy a kedves szomszéd is nyugodtan beáll oda pedig már szóvá tettük).

Erre ő azt mondta ,hogy képzelem én ezt meg hagyjuk ezt az egészet mert én műveletlen ember vagyok.

Most ez hogy jött ide? Miért kell egyből leszólni a másikat? Gondolom ő is diplomás,nagyon művelt ember lehet mint a rokonai.

Mi a véleményetek erről a dologról?

Egyébként a diploma meg a műveltség csak egy dolog,jó példa erre a szomszédom. Hiába van diplomája és hiába van minden nap öltönyben,nyakkendőben. Mindenki azt gondolja róla ,hogy egy igazi beképzelt,flegma,pökhendi f^sz.

Szóval ha ránézek nem a tisztelem és az elismerés az első gondolatom,hanem az , hogy legszívesebben leköpném a pofáját. Elnézést a többi diplomás,művelt normális embertől! :D

#diploma #műveltség #bunkó szomszédok
2015. nov. 11. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert buták.

Csak buta ember nem személyiség alapon nézi ember társait.

2015. nov. 11. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

az én szomszédom takarítónő, hasonlóan igyekszik megkeseriteni a lakók életét. mégsem nézem le kollektívan a takarítónőket...

üdv, egy mérnök

2015. nov. 11. 20:01
 3/11 anonim válasza:
degeneráltak. sok ilyen ember van sajnos. saját magát minósiti evel.
2015. nov. 11. 20:02
 4/11 A kérdező kommentje:
A vegere oda irtam,hogy elnezest a tobbi diplomas,muvelt normalis embertol! Szoval nem altalanositottam,vettem egy kalap ala a diplomas embereket.
2015. nov. 11. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Hát mondjuk te sem halnál bele ha becsuknád saját kapud... De ha te inkább szenvedsz...
2015. nov. 11. 20:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Az ő kutyaja nem az en felelossegem.Neki kellene elzarni,megkotni nem nekem kulcsra zarni a kaput. Es ha megharap engem vagy egy gyereket? Akkor is ezt mondod? Te is olyan okoks lehetsz mint a somszedom.
2015. nov. 11. 20:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Amugy az idiota szomszed is ezt mondta ,hogy nekem kellene bezarni a kaput. A kapu amugy zarva van csak a kutyaja kinyitja :D

De ha egesz nap nyitva lenne a kapum akkor is az ő felelossege az ,hogy a kutya ne menjen át a szomszédba,ne harapjon meg senkit. Főleg úgy, hogy tudom ilyen a kutyam.

2015. nov. 11. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

"A vegere oda irtam,hogy elnezest a tobbi diplomas,muvelt normalis embertol! Szoval nem altalanositottam,vettem egy kalap ala a diplomas embereket."

Dehogynem...bajod van a szomszédoddal, és ezért minden diplomásnak a k..va anyját szöveget írtál...Mondjuk tényleg elég műveletlen vagy hogy itt vered a balhét ahelyett hogy próbálnál továbblépni a helyzeten, és ésszel megoldani.

2015. nov. 11. 20:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Esszel,szep szoval nem megy. Mar probalkoztunk tobbszor is. De egy ilyen pokhendi embernek aztan mondhatod ha kb.semmibe veszi a mondandodat es meg teged hibaztat :)
2015. nov. 11. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom egy tolózár felszerelésére a kapun már dploma kéne... Ha meg szar helyre parkol a rokno legközelebb te állsz oda és nem fog odaállni. a józan paraszti és és az agyad használata nem függ papírtól...
2015. nov. 12. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!