Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szokott ilyen lenni? Hogy...

Szokott ilyen lenni? Hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Pl volt egy nagyon jó hétvégétek/nyaralasotok/programotok..legyen az bármi. Nekem ha ilyen nagyon jól sikerült napom/napjaim vannak, utána hetekig kb depressziós tudok lenni és oda vágyom vissza. Nem is a következő dolgokat várom, csak szomorkodom hogy az már elmúlt. Hogyan lehet ezt jól kezelni? Már tényleg zavaró hogy egy-egy hétvége után (legutóbb a meglepetés szülinapom hétvégéje volt ez) rengeteg ideig arra gondolok, oda akarok visszamenni, mindig arra gobdolok milyen jó volt mikor még odafelé mentem és kezdődött az egész. Másnál is van ilyen?
2024. jún. 24. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyetlen hétvégétől, nyaralástól vagy programtól még nem szoktam ilyen erős visszavágyódást érezni. Ahhoz nekem sokkal hosszabb időszakok, konkrétan évek kellenek. Egy jó program nekem szép emlékként marad meg, és utána azon leszek, és utána azon leszek, hogy minél több ilyen szép emléket alakítsak magamnak a jövőben is 🙂

És ha elég sok ilyen szép emlék összegyűlik, abból lesznek aztán azok a hosszabb időszakok, ahová idővel visszavágyok majd.

2024. jún. 25. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!