Körzeti orvosok, ti másképpen kezelitek azt a beteget, aki hálapénzt szokott adni?
Ezt soha nem fogja bevallani senki.
Amikor kórházban voltam, akkor a mellettem lévő srácot körülugrálták, mert pizzát rendelt a nővéreknek, ment az ajándékkosár, gondolom pénz is csúszott. Jól eldumáltak vele, közben a többiek le voltak szarva. Innentől nekem ne dumáljanak a nővérek meg ne sztrájkoljanak, megérik a pénzüket. Biztos nem mind ilyen, én ezt tapasztaltam Tatabányán.
Körzeti orvosnak is szoktak adni??
Én mondjuk kórházban sem adtam. És nagyon kedvesek voltak.
Egy szobatársam akart adni és amikor bele akarta tenni a nővérke zsebébe, az elhúzódott és azt mondta, hogy ne, nem ezért segít, hanem mert ez a dolga.
"Körzeti orvosnak is szoktak adni?? "
Annál a háziorvosnál, akinél én voltam gyakorlaton egy csávó beletömködte az ingzsebébe. Na ő nem volt százas (ezt persze a doki is tudta).
Amikor kórházban voltam medikusként, az egyik beteg adott nekem hálapénzt, ugyanúgy ránéztem, mint előtte (nem mintha olyan sok mindent kellett volna ott csinálni - persze munkát kaptunk), de a többi szobába s járkáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!