Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Férfiak ti hogy kezelitek ha...

Férfiak ti hogy kezelitek ha féltek vagy nemfeleltek meg valaminek? Meg ha képtelen valaki öszeszedni a bátorságát mert sokmindentől fél? És már szorongok ez véget amúgy 26. éves vagyok

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 07:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok férfi, de ne is gondolj a félelemre így. Ne hidd azt, hogy más a férfi félelem, mint a női. Mind emberek vagyunk.

Mitől félsz? Minek nem felelsz meg?

2014. szept. 29. 13:43
 2/3 A kérdező kommentje:
pl.a társaságomtól mert pancser vagyok hozáuk képest. Meg sokal hülyébb is. Meg gyermekkorom ota mindig alul marattam
2014. szept. 29. 14:18
 3/3 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy a társaságod tart pancsernak téged vagy te saját magadat. Ha előbbi, akkor érdemes lenne elgondolkodni, hogy jó társaságban vagy-e. Ha utóbbi (és gyanítom inkább ez áll fenn nálad a kérdésedből ítélve) az önbizalmadat kellene erősíteni. Olvass sokat, mindegy miről csak olvass, járj el rendszeresen sportolni, lehetőleg olyan helyre, ahol többen vannak, akár csapatsportba. A félelem pedig csak úgy küzdhető le, ha szembenézel vele. :)
2014. szept. 29. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!